پل گوسار، نماینده جمهوریخواه ایالت آریزونا، در توییتی نوشت که آمریکا بههیچ عنوان، هیچچیز به اوکراین بدهکار نیست و واشنگتن باید از کمک به این کشور دست بکشد.
گوسار در توئیتر نوشت: نه به کمک خارجی بیشتر؛ به ویژه برای جنگی که ما نباید هیچ دخالتی در آن داشته باشیم.
وی در ادامه این توئیت نوشت: بایدن و خانواده تبهکارش شاید به زلنسکی بدهکار باشند اما آمریکا هیچچیزی به او بدهکار نیست.
گوسار که حامی دوآتشه سیاست عدم مداخله و همچنین عضو حزب غیررسمی «اول آمریکا»، وابسته به جمهوریخواهان، محسوب میشود، حالا خود را به عنوان یکی از منتقدان صریح سیاست دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در قبال اوکراین، معرفی کرده است.
نماینده آریزونا، در ماه مه به بسته کمک نظامی و مالی ۴۰ میلیارد دلاری برای کییف رأی مخالف داد و ماه گذشته نیز با لایحه کمک ۱۲ میلیارد دلاری به این کشور مخالفت کرد. او پس از موافقت اعضای مجلس آمریکا با کمک ۱۲ میلیارد دلاری به اوکراین نوشته بود: مرز باز است، «فنتانیل» جان صدها هزار نفر را میگیرد و تورم بهسرعت در حال افزایش است. با این حال، چپ و راست همین حالا به پرداخت ۱۲ میلیارد دلار دیگر به اوکراین، رأی موافق دادند؟ این بیشتر شبیه به سیاست «آخر آمریکا» است.
اشاره گوسار به «خانواده تبهکار» بایدن و بدهکاریشان به ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، احتمالاً اشاره دیگری است به این تئوری که زلنسکی در سال ۲۰۲۰، درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا برای بازگشایی پرونده فساد مالی پسر بایدن و منافع چشمگیرش از حضور در هیئت مدیره یک شرکت انرژی اوکراینی را رد کرده و از این طریق به پیروزی بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا کمک کرده است.
گوسار تنها نماینده جمهوریخواهی نیست که از هر دو حزب آمریکا خواسته تا شریان مالی و تسلیحاتی به اوکراین را پاره کنند. تیلور گرین، نماینده جورجیا نیز هفته گذشته گفت که «کمک آمریکا به کییف صدها هزار نفر را کشته و هزینه زندگی در سراسر جهان را به شدت افزایش داده» و این در حالی است که مَت گائتس، نماینده فلوریدا بهتازگی گفته است که «حفظ اوکراین به عنوان یک مرکز بینالمللی پولشویی، ارزش خطر جنگ اتمی را ندارد.»