میزان خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی بیشتر از ادعای واشنگتن است

یافته‌های یک تحقیق گسترده حاکی از آن است که روزانه به طور متوسط ۲۴ کهنه‌سرباز آمریکایی با اعلام رسمی، خودکشی می‌کنند و این رقم ۳۷ درصد بیشتر از گزارش وزارت امور کهنه‌سربازان آمریکا (VA) است.

سازمان غیرانتفاعی «مشارکت جنگی آمریکا» (AWP) در تحقیقی که به تازگی منتشر شده، به این نتیجه رسیده است که روزانه ۲۰ نفر دیگر از سربازان اسبق ارتش آمریکا در فهرست موارد مرگ و میر ناشی از «خودزنی» همچون مصرف بیش از حد مواد مخدر یا الکل (اُوردوز کردن) قرار می‌گیرند.

وزارت امور کهنه‌سربازان آمریکا به طور معمول مرگ و میر ناشی از خودزنی را در زمره مرگ‌های تصادفی یا شناسایی‌نشده قرار می‌دهد، اما AWP اعلام کرده است که چنین مواردی در فهرست اقدامات عامدانه و مرگبار قرار گرفته و عمدتاً به مرگ فرد می‌انجامد.

این تحقیقات که با کمک محققان دانشگاه‌های آلاباما و دوک انجام شده، پس از بررسی دقیق و موشکافانه داده‌های آماری هشت ایالت در فاصله سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ صورت گرفته است.

وزارت امور کهنه‌سربازان آمریکایی در بازه زمانی مذکور، روزانه به طور متوسط ۱۷.۷ مورد خودکشی سربازان اسبق ارتش آمریکا را گزارش کرده است.

جیم لورین، رئیس مؤسسه تحقیقاتی AWP درباره این ارقام می‌گوید: آمار ناگوار است. نه تنها خودم و همسرم کهنه‌سرباز هستیم بلکه پسرم و دامادم در ارتش خدمت می‌کنند و می‌دانم تعداد زیادی از کهنه‌سربازان خودکشی می‌کنند.

بر اساس یافته‌های این تحقیق، سربازان اسبق ارتش آمریکا که کمتر از سه سال سابقه خدمت دارند، بیشتر از سایرین در معرض خودکشی هستند و آنهایی که در دوران خدمت خود، با تنزل مقام روبه‌رو می‌شوند، ۵۶ درصد بیشتر از دیگر کهنه‌سربازان دست به خودکشی می‌زنند. همچنین، هر یک سال خدمت اضافه، احتمال خودکشی را حدود ۲ درصد کاهش می‌دهد.

نقشه راه دیپلماسی انرژی ایران با کشورهای عضو شانگهای تدوین شود

همچنین، در بین شاخه‌های مخالف ارتش، کهنه‌سربازان گارد ساحلی با نرخ بالاتری نسبت به سایر نیروها، اقدام به خودکشی می‌کنند و تفنگداران اسبق نیروی دریایی، ارتش و نیروی هوایی آمریکا در رده‌های بعدی قرار دارند.

بر اساس تحقیق سال گذشته دانشگاه براون، تعداد سربازان و کهنه‌سربازان آمریکایی که با خودکشی جان خود را از دست داده‌اند، چهاربرابر بیشتر از تلفات ارتش آمریکا از زمان آغاز «مبارزه این کشور با تروریسم» در سپتامبر ۲۰۰۱ است.