عادی سازی روابط با کشورهای عربی نعمت بزرگی برای اسرائیل است

« یائیر لاپید » که از روز جمعه نخست وزیری موقت رژیم صهیونیستی را برعهده گرفته است، در نخستین اظهارات پس از رسیدن به این مقام گفت: روند عادی سازی روابط با کشورهای عربی موسوم به «توافقات ابراهیم» نعمت بزرگی برای اسرائیل به شمار می‌رود.

سخنگوی دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در صفحه توئیترش به نقل از سخنرانی یائیر لاپید نوشت: ما بر این باوریم که توافقات آبراهام دارای مزایای زیادی است که در تحرکات امنیتی و اقتصادی ناشی از اجلاس «النقب» که با حضور مقامات امارات، مصر، بحرین و مغرب برگزار شد، نمود یافته است.

لاپید در ادامه افزود: مزایای قراردادهایی که در آینده منعقد می‌شود، بیشتر خواهد بود.

نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی در ادامه رجزخوانی‌هایش علیه محور مقاومت گفت: از غزه تا تهران و از سواحل لبنان تا سوریه؛ به شما توصیه می‌کنم که ما را امتحان نکنید زیرا اسرائیل می‌داند چگونه از قدرتش علیه هر گونه تهدید و دشمنان خود استفاده کند!

وی در ادامه یاوه گوئی های فراتر از حد و حدود خود و رژیم متبوعش علیه ایران گفت: مقابله با تهدیدات ایران برای ما اولویت است و ما تمام اقدامات لازم را برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و تقویت توان این کشور در مرزهای خود به کار خواهیم گرفت.

یاوه گویی های نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی علیه تهران در حالی است که این رژیم طی سال های گذشته متحمل ضربات مهلک و متعددی از سوی ایران در نقاط مختلف منطقه شده است.

لاپید در بخش دیگری از سخنان خلاف واقعش خطاب به فلسطینی‌ها گفت: اسرائیل در پی صلح است و دستانش را به سوی همه طرف‌ها در خاورمیانه از جمله فلسطینی‌ها دراز می‌کند. زمان آن فرا رسیده است که فلسطینی‌ها بپذیرند که ما از این سرزمین نخواهیم رفت پس باید زندگی مسالمت آمیز در کنار هم را بیاموزیم!

عادی سازی روابط با کشورهای عربی نعمت بزرگی برای اسرائیل است

این در حالی است که اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) بتازگی در قرائت سوم و پایانی با انحلال کنست موافقت کرده و تاریخ یکم نوامبر را به عنوان موعد برگزاری انتخابات جدید اعلام کردند. با انحلال کنست، دوران نخست وزیری نفتالی بنت پس از گذشت تنها یک سال پایان یافت و کابینه یائیر لاپید فعالیت خود را آغاز کرد.

این پنجمین انتخابات در صحنه سیاسی رژیم صهیونیستی در چهار سال گذشته خواهد بود که به طور جدی وضعیت متزلزل و شکننده سیاسی در درون اراضی اشغالی را نمایان کرده است.