نتایج پژوهش مرکز میراث «بیگن» نشان میدهد که ۵۹ درصد اسرائیلیها برای مهاجرت به خارج از فلسطین اشغالی به سفارت کشورهای مختلف مراجعه کرده و یا در اندیشه مراجعه به این سفارتخانهها هستند.
این پژوهش همچنین نشان میدهد که ۷۸ درصد خانوادههای اسرائیلی از سفر فرزندانشان به خارج از فلسطین اشغالی حمایت میکنند. «کالمان لیبسکیند» نویسنده روزنامه صهیونیستی «معاریو»، در این خصوص میگوید که ما در برابر رشد یک پدیده چپگرا در اسرائیل هستند که از صهیونیسم و اسرائیل دور هستند و توجه کمتری به دولت یهود دارند.
به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، لیبسکیند میافزاید که این گروه از اسرائیلیها حتی به تنهایی طرحی را علیه پروژه صهیونیسم رهبری کرده و خواهان بازنگری در حوادث النکبة (فاجعه اشغال فلسطین)، دولت فلسطین و حقیقت مرزهای اشغالی سال ۱۹۴۸ و ۱۹۶۷ هستند.
وی همچنین گفت که بیشتر این فعالان در سازمانهای مدنی اسرائیل عضو بوده و از کشورهای مختلف کمکهای مالی دریافت و صرف بدنام کردن ارتش اسرائیلی و نظامیان آن میکنند.
کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در سال ۲۰۱۴ فاش کرد که تعداد کسانی که تمایل به مهاجرت به برلین پایتخت آلمان را دارند به ۲۵ هزار نفر رسیده است و به گفته یکی سازماندهندگان مهاجرت به برلین با اشاره به تقاضای مهاجرت بیش از نُه هزار نفر گفت که در میان آنها افسران ارتش اسرائیل نیز به چشم میخورد.
همچنین نتایج یک نظرسنجی اسرائیلی نشان میدهد که ۴۰ درصد اسرائیلی به فکر مهاجرت معکوس هستند و دلیل آن را نابسامانی اقتصادی، نابرابری و ناامیدی از بنبست در روند حلوفصل منازعه با فلسطینیان عنوان کردهاند.