سازمان ملل شش قطعنامه ضد صهیونیستی را تصویب کرد

 مجمع عمومی سازمان ملل شش قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی به تصویب رساند.

بر این اساس، همزمان با تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و با وجود مخالف هیات‌های آمریکا، کانادا و رژیم صهیونیستی، کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب شش قطعنامه ضد اسرائیلی، اقدامات این رژیم در نقض سیستماتیک حقوق بشر علیه مردم فلسطین و کاربرد زور علیه شهروندان فلسطینی به ویژه ساکنان نوار غزه که منجر به کشته و زخمی غیرنظامیان شده و نیز شهرک سازی در سرزمین‌های اشغالی از جمله در بیت المقدس شرقی و جولان اشغالی را محکوم کرد.

در این قطعنامه‌ها همچنین محاصره زمینی، هوایی و دریایی غزه، شهرک سازی در سرزمین‌های اشغالی، اقدامات تحریک آمیز شهرک نشینان علیه شهروندان فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی و نیز تخریب منازل و بازداشت‌های خودسرانه و زندانی نمودن فلسطینیان محکوم و بر بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه و کاشانه خود، تاکید شده است.

سازمان ملل شش قطعنامه ضد صهیونیستی را تصویب کرد

در قطعنامه مربوط به جولان سوریه، از رژیم صهیونیستی خواسته شده تا به قطعنامه‌های مصوب سازمان ملل درباره جولان عمل نموده و به اشغال این منطقه پایان دهد. همچنین، رژیم صهیونیستی از اعطاء حق شهروندی اسرائیل به ساکنان جولان سوریه منع شده است.

در قطعنامه‌ای دیگر با اشاره به وضعیت اسفناک اجتماعی و اقتصادی آواراگان فلسطینی و نیز وضعیت بسیار بحرانی آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد (آنروا)، از تمامی کشورها، آژانس‌های تخصصی و سازمان‌های غیردولتی درخواست شده است از تلاش‌ها و اقدامات آنروا در کمک رسانی به آوارگان فلسطینی حمایت نمایند.

در نشست مذکور، محمدرضا صحرایی نماینده کشورمان در سخنانی ضمن تشریح مواضع کشورمان در خصوص مساله فلسطین اظهار داشت: با تصویب قطعنامه‌های ارائه شده به کمیته، جامعه جهانی بار دیگر حمایت قاطع خود را مردم فلسطین و حق تعیین سرنوشت آنان اعلام و خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی برای جنایاتی که علیه مردم فلسطین از جمله زنان و کودکان شده است.

صحرایی تاکید کرد: از ابتدای آغاز تراژدی فلسطین، سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های بین المللی و منطقه‌ای طرح‌ها و ابتکارات مختلفی را برای حل مساله فلسطین و کاهش آلام مردم این سرزمین ارائه نموده اند؛ تصویب قطعنامه‌های متعدد در محکومیت رژیم اشغالگر، ارائه طرح‌های و ابتکارات مختلف صلح و نیز ایجاد ماموریت‌های حقیقت یابی در این راستا بوده است؛ با وجود این واقعیت، پایبند نبودن رژیم صهیونیستی که از سوی برخی قدرت‌ها حمایت می‌شود، به حقوق و مقررات بین المللی، مانع دستیابی جامعه بین المللی به یک راه حل عادلانه برای این بحران شده است.

دیپلمات کشورمان در سازمان ملل افزود: تجربه‌های تاریخی و تحولات سال‌های اخیر ثابت کرده است که فلسطینیان هیچ گزینه به جز مقاومت علیه اشغالگری و تجاوز ندارند، بر این اساس، جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که حمایت از مرم فلسطین تا دستیابی کامل آنان به حقوق اساسی خود، بویژه حق تعیین سرنوشت و تاسیس دولت مستقل فلسطینی به پایتختی بیت المقدس بایستی ادامه داشته باشد، به این منظور بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین خود و برگزاری یک رفراندوم با مشارکت همه مردم فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی و تعیین نظام سیاسی توسط آنان موثرترین راه حل برای مساله فلسطین است.