رسانههای ترکیهای، صبح امروز (پنجشنبه)، گزارش دادند سازمان اطلاعات این کشور اعضای یک گروه وابسته به دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی ( موساد ) را دستگیر کرده است.
روزنامه «صاباح» در این خصوص گزارش داد که گروه یادشده متشکل از پانزده نفر بوده و در کشور ترکیه اقدام به جاسوسی میکرده است.
بر اساس این گزارش، در این عملیات سری که به مدت یک سال به طول انجامیده، شبکه موساد در خاک ترکیه منهدم شده است.
صاباح در ادامه اضافه کرد که هدف این گروه صهیونیستی جمعآوری اطلاعات از شهروندان ترکیهای، دانشجویان خارجی و افراد مقیم در ترکیه و جاسوسی از آنها بوده است.
طبق این گزارش، افراد یادشده به گروههایی سه نفره تقسیم شده بودند که سازمان اطلاعات ترکیه تمام این پانزده نفر را پس از پایش تحرکات در عملیاتی سری در تاریخ هفتم ماه اکتبر دستگیر میکند.
این روزنامه ترکیهای همچنین افزود به اطلاعاتی دست یافته که نشان میدهد پس از بازجویی این پانزده نفر مشخص شده که آنها عرب بودهاند و به ازای دریافت پول برای نیروهای موساد اطلاعات ارسال میکردهاند.
بر اساس این گزارش، پس از پایان بازجویی، تحقیقات به شکلی گستردهتر ادامه پیدا خواهد کرد و علیه افراد مذکور کیفرخواست تنظیم خواهد شد.
صاباح در ادامه خبر داد که از این پانزده نفر اسناد و اطلاعاتی مهمی در ارتباط با رژیم صهیونیستی ضبط شده است.
یکی از افراد مهم این شبکه که «آ.ب» خوانده شده، درباره امکانات ارائه شده به فلسطینیان ضدرژیمصهیونیستی از سوی ترکیه اقدام به جمع آوردی اطلاعات میکرده است.
مطابق با این گزارش، آ.ب که به ازای دریافت پول برای موساد کار میکرده، با فردی به نام «ا.ز» از مقامات میدانی مرتبط با موساد در ارتباط بوده و برای او اطلاعات ارسال میکرده است بهنحوی که ا.ز به خاطر ارسال این اطلاعات دهها هزار دلار پول دریافت کرده است.
روزنامه صاباح در ادامه اشاره کرد که گزارشهایی درباره مفقود شدن برخی از اعضای این گروه در مراکز پلیس ثبت شده بوده حال آنکه این افراد برای ارسال اطلاعات به کشورهایی از قبیل کرواسی و سوئیس سفر کرده بودند.
بنا بر این گزارش، اطلاعات دریافت شده از طریق نرمافزارهای رمزگذاری به صورت محرمانه برای مقامات دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی ارسال میشده است.
در پایان این گزارش آمده است که این گروه همچنین از مجموعهها و سازمانهای فعال در ترکیه اطلاعات جمعآوری میکرده و آن را برای موساد ارسال میکرده است.
این گزارش در حالی منتشر شده است که منابع ترکیهای و عبری چند ماه پیش از بهبود روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی خبر داده بودند به نحوی که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در تماسی تلفنی با «اسحاق هرتزوگ» انتخاب او به عنوان رئیس رژیم صهیونیستی را تبریک گفت: «روابط ترکیه و اسرائیل اهمیت بسزایی برای امنیت و ثبات منطقه خاورمیانه دارد».
پیش از این، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» گزارش داده بود که تلآویو برای بازگشت روابط با ترکیه شروط زیادی گذاشته؛ اما بارزترین این شروط تعهد آنکارا به بستن دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در استانبول و متوقف کردن فعالیت اسرای آزاد شده مرتبط با گردانهای «القسام» شاخه نظامی حماس بوده است.
رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۱۸ تاکنون به علت اختلاف با آنکارا بر سر مسئله فلسطین سفیری در ترکیه ندارد. علیرغم آنکه دو طرف سفرای خود را در سال ۲۰۱۸ اخراج کردهاند، با این حال، روابط تجاری میان دو طرف از آن زمان تا امروز هیچگاه قطع نشده است.