![ادامه درگیریهای ارمنستان و آذربایجان](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/uSyWOHELC1mK/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhur6zH5G80YXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVWlQuXH7FEGWv_uliXRDrVw,,/%D9%82%D8%B1%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D8%BA.jpg)
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان صبح امروز، در بیست وششمین روز درگیری ها، اعلام کرد در شبانه روز گذشته درگیریها در محورهای "آغدره-آغدام"، "فضولی-جبرئیل" و "زنگیلان-قبادلی" با شدت ادامه داشت.
براساس این گزارش ارمنستان مواضع دفاعی ارتش جمهوری آذربایجان را با استفاده از سلاحهای مختلف زیر آتش گرفته است.
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان افزود: ارتش جمهوری آذربایجان هم با انجام عملیات موفق نیروهای ارمنستان را در محور" قبادلی" مجبور به عقب نشینی از برخی بلندیها و مناطق مهم کرده و در این عملیات ارمنستان متحمل تلفات زیادی شده است.
براساس این گزارش واحدهای مختلف هنگ ۱۵۵ توپخانهای ارمنستان در محور "خوجاوند" نیز متحمل خسارات شده و عده زیادی از نیروهای این واحدها زخمی شده اند بطوریکه تخلیه آنها به پشت جبهه با مشکل مواجه شده است.
در محور شمالی "هادروت" نیز نیروهای تازه نفس و داوطلب ارمنستان مجبور به ترک محل و فرار شده اند. هنگ پنجم ضربتی ارمنستان در محور "آغدره" نیز متحمل خسارات سنگین شده وعده زیادی از نیروهای دو گردان این هنگ کشته و زخمی شده و برخی از فرماندهان گردانها کشته ویا مفقود شده اند. فرماندهان و عدهای از نیروهای هنگ ۵۴۳ ارمنستان نیز کشته و زخمی شده اند.
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان گفت: در حال حاضر درگیریها در همه محورها ادامه دارد.