دکوراسیون سالن‌های زیبایی

امروزه مغازه‌ها و واحدهای تجاری مختلفی در صنف‌های مختلف در حال فعالیت می‌باشند که هر کدام مشتری‌های خود را دارند؛ موارد زیادی در جذب مشتری نقش دارند: به طور مثال یکی از مهم‌ترین مواردی که در جذب مشتری برای فروشندگان، ارائه دهندگان خدمات مختلف و ... بسیار تأثیرگذار است، معماری، زیبایی و همچنین دکوراسیون محیط واحد تجاری یا فروشگاهی می‌باشد. مطمئناً یکی از مهم‌ترین  مواردی که مشتری هنگام ورود به یک واحد تجاری یا فروشگاهی توجهش به آن جلب می‌شود دکوراسیون و معماری آن محیط می‌باشد.

معماری و طراحی برای انواع واحدهای تجاری و فروشگاهی قالب خاص خود را دارد و صاحبان هر کدام از این‌ها می‌توانند با ترکیب هنر و خلاقیت،  دکوراسیون زیبایی برای محیط کار خود خلق نمایند و بدین طریق بر تعداد مشتریان خود بیفزایند.

یکی از مواردی که دکوراسیون و معماری آن به شدت در جذب مشتری تأثیرگذار است، سالن‌های زیبایی می‌باشد. علاوه بر این که دکوراسیون یک سالن زیبایی می‌تواند در جذب مشتری تأثیرگذار باشد، می‌تواند موجب انجام صحیح کارها و همچنین بهبود شرایط داخلی یک سالن شود. در این مقاله قصد داریم به دکوراسیون سالن‌های زیبایی بپردازیم و همچنین برخی از موارد مرتبط نظیر اجرای دکوراسیون سالن زیبایی با طراحی خاص، دکوراسیون لاکچری و ... را مورد بررسی قرار دهیم، با ما همراه باشید.

1

سالن‌های زیبایی شامل چه بخش‌هایی هستند؟

قبل از این که اجرای دکوراسیون سالن زیبایی را مورد بررسی قرار دهیم ابتدا نگاهی به ساختمان سالن‌های زیبایی و این که شامل چه بخش‌هایی می‌شوند می‌اندازیم، سپس در ادامه با توجه به این موارد، معماری و دکوراسیون سالن زیبایی را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

سالن‌های زیبایی معمولاً از بخش‌های زیر تشکیل شده‌اند:

اولین بخش مدیریت و یا پذیرش می‌باشد که معمولاً در ورودی سالن قرار گرفته است، بخش بعدی فضای انتظار و نشیمن برای مشتریان حاضر در نوبت می‌باشد، بخش بعدی که بخش اصلی به شمار می‌آید بخش ارائه انواع خدمات زیبایی می‌باشد که خود شامل چندین بخش دیگر همچون سالن‌های میکاپ، پوست و مو، مانیکور، پدیکور و ... می‌باشد.

هر کدام از این بخش‌ها دارای تجهیزاتی می‌باشند، به طور مثال  در بخش پذیرش و مدیریت از مواردی همچون میز یا صندلی استفاده می‌شود، در بخش اصلی یعنی بخش ارائه خدمات زیبایی، مواردی همچون صندلی‌های مخصوص برخی از خدمات همچون خدمات ناخن، سرشویی، تخت ماساژ و ... وجود دارد، که نحوه‌ی قرارگیری آن جزو دکوراسیون سالن زیبایی به شمار می‌رود و باید بر اساس اصول استاندارد چینش، انجام شوند.

بخش‌هایی که به آن‌ها اشاره کردیم هر کدام دارای طرح‌ها و معماری‌های خاص خود می‌باشند. در ادامه در این باره بیشتر صحبت می‌کنیم و طراحی خاص سالن زیبایی را مورد بررسی قرار می‌دهیم

2

انواع سبک‌های دکوراسیون‌های سالن‌های زیبایی

طراحی خاص معمولاً در دو سبک مدرن و کلاسیک انجام می‌شود. دکوراسیون لاکچری سالن زیبایی معمولاً در سبک مدرن انجام می‌شود. در این روش معمولاً از طرح‌های انتزاعی زیاد بهره گرفته می‌شود. طرح‌های انتزاعی در واقع به طرح‌هایی  گفته می‌شوند که در طبیعت موجود نیستند و ساخته‌ی ذهن افراد می‌باشند. معمولاً در طراحی خاص و لاکچری به طور فراوان از طرح‌های این چنینی استفاده می‌شود. از برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های این طرح می‌توان به مواردی همچون استفاده فراوان از اشکال هندسی مختلف، به کار گیری میزهای سبک و مدرن و مواردی از این قبیل اشاره نمود.

سبک کلاسیک نیز یک روش بسیار زیبا و خاص می‌باشد. بسیاری از موارد طراحی خاص دکوراسیون سالن زیبایی بر اساس این سبک انجام می‌شود؛ از ویژگی‌های این سبک می‌توان به مواردی همچون دیوارها و سقف‌های گچ بری شده، استفاده از مبلمان‌ها و لوازم مشابه که اکثراً از جنس چوب می‌باشند و برخی موارد مشابه اشاره نمود.

3

اجرای دکوراسیون سالن زیبایی

در این بخش قصد داریم نکاتی درباره اجرای دکوراسیون سالن زیبایی را بیان کنیم.

موارد زیادی وجود دارند که با توجه و دقت به آن‌ها می‌توان به خوبی طراحی خاص سالن زیبایی را پیاده سازی کرد.

یکی از موارد مهم در طراحی و اجرای سالن زیبایی توجه به وجود داشتن نور کافی می‌باشد. در ارائه خدمات با کیفیت در  حوزه‌ی خدمات زیبایی، نور یک فاکتور بسیار مهم می‌باشد و توجه به آن می‌تواند علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات، در زیبایی محیط سالن زیبایی نیز نقش داشته باشد.

یک مورد مهم دیگر که توجه به آن می‌تواند جلوه‌ی بهتری  به دکوراسیون سالن زیبایی  شود و موجب شود که یک دکوراسیون شیک به خوبی پیاده سازی شود، توجه به رنگ به کار رفته در دکوراسیون می‌باشد؛ باید در نظر داشت که تا حد امکان از یک نوع رنگ یعنی فقط رنگ تیره و یا فقط رنگ روشن استفاده نکرد. باید سعی داشت برای پیاده سازی یک تعادل میان استفاده از رنگ‌ها وجود داشته باشد. معمولاً برای فضاهای با وسعت کم، رنگ‌های تیره مناسب نیستند. از نظر روانشناسی، رنگ‌ها در روحیات افراد بسیار تأثیرگذار می‌باشد، بنابراین برای اینکه یک حس خوب در مشتری به وجود آید، لازم است تا به بحث مهم تعادل در به کار گیری رنگ‌ها توجه فراوان داشت و آن را با دقت بالا در اجرای دکوراسیون سالن زیبایی پیاده سازی نمود. در کنار کلیه موارد بالا، باید توجه داشت که رنگ‌های انتخابی باید با تمام عناصر، تجهیزات و ... موجود در سالن زیبایی هماهنگ باشد.

مورد دیگر در رابطه با اجرای دکوراسیون سالن زیبایی، موادی است که در پیاده سازی دکوراسیون به کار گرفته می‌شود. از متریال های مختلفی برای طراحی استفاده می‌شود، به طور مثال MDF و PVC از موادی هستند که به طور فراوان در دکوراسیون سالن‌های زیبایی کاربرد دارند.

تا به اینجا به اهمیت فراوان دکوراسیون، در سالن‌های زیبا پی بردیم، بنابراین باید در اجرای دکوراسیون سالن زیبایی دقت فراوان داشت و همه‌ی مراحل آن را به بهترین نحو به انجام رساند. برای خرید مواد و متریال لازم برای پیاده سازی دکوراسیون، حتماً می‌بایست به فروشندگان مجاز و معتبر مراجعه نمود و با کسب مشاوره دقیق از آن‌ها خرید خود را انجام داد، پس از خرید مواد با کیفیت، نوبت به نصب اجزای دکوراسیون می‌رسد، در این مرحله نیز باید دقت داشت که صفر تا صد اجرای دکوراسیون باید به دست نصاب‌ها و متخصصین مجاز صورت گیرد.

شرکت PLP یکی از معتبرترین شرکت‌های ارائه دهنده خدمات مختلف در حوزه اجرای دکوراسیون سالن زیبایی می‌باشد که با حدود 10 سال سابقه‌ی فعالیت در این حوزه توانسته است سابقه‌ی خوبی از خود به جای بگذارد. گروه مهندسین معمار PLP از سال 1385 فعالیت خود را در حوزه‌ی طراحی صفر تا صد ویلا و آپارتمان شروع نمود، سپس در سال 1388 اولین مرکز ارائه دهنده خدمات دکوراسیون سالن‌های زیبایی را بنا نهاد. می‌توانید برای پیاده سازی دکوراسیون مورد نظر سالن زیبایی خود از مشاورین و متخصصین مجرب  شرکت PLP بهره ببرید و دکوراسیون خود را به بهترین نحو پیاده سازی نمایید.

4