به گزارش افکارنیوز، پروفسور علیرضا فیروز، نتایج مطالعاتی که بر روی کرم ضد لک سیستئامین انجام دادهاند را این گونه توضیح میدهند:
در مرکز مطالعات پوست و جذام، از امکانات خوبی برای سنجش پارامترهای مختلف پوستی برخورداریم که در تحقیقات و مطالعات بسیاری از آنها بهره برده میشود که یکی از مطالعات تحقیقاتی انجام شده، مطالعه بر روی اثربخشی کرم سیستئامین بود که اندازهگیریهای آن، در درمالب مرکز ما صورت گرفت. بیماران پیش از شروع مصرف و پس از مصرف کرم، میزان رنگدانه پوستشان اندازهگیری میشد تا بررسی شود که چقدر این دارو میتواند در کاهش رنگدانهها مؤثر باشد. نتایج این مطالعات، تأثیر خوبی از این دارو را نشان داد و با توجه به همین یافتهها بود که کرم سیستئامین در کشور به ثبت رسید و در حال حاضر هم وارد بازار کشور شده است.
هر دو سال یک بار، بخش پوست دانشگاه مونیخ، یک مدرسه تابستانی آموزشی یک هفتهای را در زمینه بیماریهای مختلف پوست برگزار میکند. در سال ۲۰۱۷، من به عنوان سخنران دعوت شدم که در آن آکادمی تابستانه در خصوص وضعیت درماتولوژی در ایران صحبت کردم و گزارشی از پیشرفتهای درماتولوژی در ایران ارائه دادم که خیلی هم مورد استقبال قرار گرفت. در همان کنگره، خانم دکتر پروین منصوری هم نتایج مطالعه خودشان بر روی کرم سیستئامین را معرفی کردند که جایزه اول را به خود اختصاص دادند. ما امیدواریم که این کرم بتواند در درمان لکهای مقاوم به درمان مانند ملاسما به بیماران کمک کند.
برای مطالعه مصاحبه کامل، اینجا کلیک کنید.