همه مدیران آگاه میتوانند نقاط قوت کسب و کار خود را شناسایی کنند و با تمرکز بر روی این نقاط موجب ایجاد مشتری راضی شوند، در رپورتاژ آگهی میتوانید با معرفی این نقاط ، محصول یا خدمت را به مشتریان بیشتری معرفی کنید . شناختن نقاط قوت کسب و کار و تمرکز بر نیاز مشتریان لازمه نوشتن متن رپورتاژ است .
رپورتاژ آگهی میتواند به صورت غیر مستقیم معرف یک کسب و کار باشد ، برای مثال مجریان تورهای مسافرتی میتوانند کشورهای مقصد تورهای خود را معرفی کنند و با لینک کردن چند عنوان کوتاه به سایت خود و ذکر نحوه تهیه بلیط اینترنتی به جای مراجعه به صورت حضوری به آژانس ، در ضمن معرفی راهی ساده برای تهیه بلیط ، کسب و کار خود را نیز معرف کرده باشند . وکلای حقوقی میتوانند با در نظر گرفتن نیاز مردم برای حل مسائل حقوقی مطلبی مرتبط با یکی از مشکلات عمده مردم (برای مثال طلاق توافقی) موضوعی را مطرح کرده و برای حل این موضوع راه حل را نشان دهند و به موجب آن باعث ایجاد ورودی بیشتر و ایجاد مشتری جدید شوند .
در واقع تولید رپورتاژ آگهی یا محتوای مناسب برای سایت ، امری ساده به نظر میرسد ، اما پیشنهاد میکنیم اگر وقت یا اطلاعات کافی برای تولید محتوا ندارید از کپی کردن پرهیز کرده و کار با به متخصصین بسپارید .
برای نشر رپورتاژ آگهی سایتهای خبری و مجله های اینترنتی بهترین گزینه میباشند ، این سایتها تقریبا برای هر عنوان مقاله و خبر تعداد زیادی صفحه دارند که موجب میشود ارزش لینکهای فالوو در این سایتها زیاد باشد .
برای نوشتن متن و یا نشر رپورتاژ بهتر است موارد زیر را رعایت کنیم :
- متن باید با توجه به محصول و نیاز مشتریان تولید شود .
- متن باید حالت خبری داشته و ویرایش نهایی شده باشد .
- معمولا رپورتاژ شامل سه لینک فالوو میباشد .
- برای نشر رپورتاژ سایتهای معتبر را انتخاب کنید ، سایتهای درج کننده رپورتاژ معرف کسب و کار شما هستند .
- با متخصصین این کار مشورت کنید تا بتوانید مطالب موثر تولید نمایید .
- متن طولانی نمیتواند دلیلی بر بهینه بودن مطلب باشد ، متن های طولانی معمولا تا انتها خوانده نمیشوند .
- برای نشر آگهی به کانون های معتبر تبلیغات مراجعه نمایید .