بازار نخل، تندیس کسب و کار موفق و خلاق کشور را از آن خود کرد

محمدرضا بنازاده ماهانی، مدیرعامل بازار اجتماعی نخل درباره‌ی این رویداد به خبرنگار ما گفت: این همایش با حضور معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و تنی چند از مسئولان در سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان محیط زیست کشور برگزار شد و خوشبختانه توانستیم تندیس کسب و کار موفق و خلاق کشور را از آن خود کنیم.

وی درباره‌ی این بازار آنلاین بیان داشت: نخل، بستری رایگان برای کسب و کارهایی است که می‌خواهند با عرضه‌ی مستقیم محصولات و خدمات خود به سراسر ایران، سود حاصل از فروش اینترنتی را از آن خود کنند.

3

بنازاده ماهانی با اشاره به اینکه نخل، ساز و کار خود را از بازارهای دوره‌ی صفویه الهام گرفته است، افزود: مجموعه‌ای از تولیدکنندگان، خدمات‌دهندگان، سرمایه‌گذاران و خریداران در این بازار اجتماعی حضور دارند که دغدغه‌ی همه‌ی آن‌ها، اصالت محصول و خدمات است.

وی یادآور شد: در نخل، فعالیت صاحبان کسب و کارها که به‌عنوان اصیل «حجره‌دار» شناخته می‌شوند، بر مبنای یک کسب و کار زندگی‌پذیر (Life Style Business) طراحی شده است.

مدیر بازار اجتماعی نخل ادامه داد: بنا بر آمار، 50 درصد اشتغال کشور به کسب و کارهای کوچک تعلق دارد و رونق این کسب و کارها می‌تواند به کاهش نرخ فقر و بیکاری، کاهش شکاف طبقاتی، افزایش سطح اشتغال پایدار، درآمد ملی و رشد توسعه‌ی اقتصاد کشور منجر شود.

وی به رشد جریان‌های اصالت‌گرایی، بوم‌گرایی، ماجراجویی و تنوع‌گرایی فرهنگی در ایران و جهان اشاره و تصریح کرد: بازار نخل می‌کوشد تا از طریق شیوه‌های توان‌افزایی و خلاقیت صاحبان کسب و کارها، شرایط رشد و ارتقای کسب و کارهای کوچک و متوسط اصیل را فراهم سازد.

4

بنازاده ماهانی با دعوت از صاحبان کسب و کارها برای فعالیت در این بازار گفت: بازار نخل برای تسهیل خرید و فروش آنلاین، هزینه‌ای از کسبه‌ها دریافت نمی‌کند و با توجه به رایگان بودن خدمات دیگر این بازار، نخل فرصتی بی‌نظیر برای ورود به کسب و کار آنلاین است.

وی خاطرنشان ساخت: افراد می‌توانند با ثبت‌نام رایگان در سایت بازار اجتماعی نخل به آدرس http://Nakhll.Com، به جمع حجره‌داران ما اضافه شوند و فروش به سراسر ایران را تجربه نمایند.

شایان ذکر است بازار اجتماعی نخل که تندیس کسب و کار موفق و خلاق کشور را به‌دست آورد، حدود 4 سال است فعالیت خود را آغاز نموده و هم‌اکنون نیز میزبان صدها حجره از اقصی‌نقاط ایران است.