به دنبال راهنمای خرید اینترنتی رنگ ساختمانی هستید؟ تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. چنانچه قصد خرید رنگ ساختمانی داشته باشید، به دلیل تنوع بالای انواع رنگ ساختمانی در بازار، حتی خرید حضوری نیز میتواند مشکل باشد چه برسد به سفارش اینترنتی رنگ ساختمانی! اما نگران نباشید چراکه در این مطلب میخواهیم نکاتی را عرض کنیم که با کمک آنها میتوانید بدون مراجعه حضوری به بازار و تنها با یک کلیک از فروشگاه های رنگ معتبر که خرید اینترنتی نیز دارند، رنگ مورد نظر خود را سفارش دهید.
چرا به راهنمای خرید اینترنتی رنگ ساختمانی نیاز داریم؟ اصلیترین علت این موضوع عدم آشنایی کافی با دنیای رنگهای ساختمانی است. رنگهایی که برای رنگ آمیزی ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند بسته به کاربری که دارند، از تنوع بالایی برخوردار هستند. رایجترین انواع رنگهای ساختمانی که میتوانید آنها را به صورت اینترنتی سفارش دهید عبارتنداز:
- رنگ ساختمانی پلاستیک
- رنگ روغنی
- رنگ اکریلیک
- رنگ بلکا
- رنگ پتینه
- رنگ نانو
- رنگ مولتی کالر
- رنگهای ساختمانی ضدحریق
- رنگ کنیتکس
اگر قصد خرید اینترنتی رنگ ساختمانی داشته باشید احتمالا این همه تنوع در انواع رنگهای ساختمانی شما را نیز سردرگم میکند. اما نگران نباشید چراکه با پیدا کردن یک فروشگاه تخصصی رنگ ساختمانی معتبر و قابل اطمینان نیمی از مسیر را طی کردهاید! با توجه به اینکه کیفیت رنگی که خریداری میکنید در نتیجه نهایی کار تاثیر بسزایی میگذارد، توصیه میکنیم برای پیدا کردن یک فروشگاه اینترنتی فروش رنگ ساختمانی توجه بیشتری داشته باشید.
چگونه یک فروشگاه تخصصی رنگ پیدا کنیم؟
اگر قصد خرید اینترنتی رنگ دارید کافیست همین عبارت را در گوگل جستجو کنید تا فروشگاه های رنگ ساختمانی و صنعتی را برای شما به نمایش درآورد. بدین ترتیب میتوانید یک سایت که اقدام به فروش اینترنتی رنگ میکند را انتخاب کرده و رنگهای مورد نظر خود را سفارش دهید. اما دست نگه دارید! اگر نمیخواهید هزینه زیادی بابت خرید یک رنگ بیکیفیت بپردازید به همین سادگی به تمام فروشگاه های رنگ اعتماد نکنید!
پیش از آنکه اقدام به سفارش اینترنتی رنگ ساختمانی کنید این سوال را از خود بپرسید؛ سایت یا نماینده فروش اینترنتی رنگ باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ سایتی که برای خرید رنگ ساختمانی انتخاب میکنید باید دارای ویژگیهای زیر باشد:
- دسته بندیهای متنوعی از انواع رنگهای ساختمانی و صنعتی داشته باشد.
- در کنار رنگ، محصولات دیگری چون رزین، تینر، چسب یا بتونه نیز برای فروش داشته باشد.
- سایت فروش اینترنتی رنگ ساختمانی باید از درگاه پرداخت امنی برخوردار باشد.
- سفارشات را در کوتاهترین زمان ممکن بدست مشتریان برساند.
- پشتیبانی و خدمات پس از فروش نیز از دیگر ویژگیهای فروشگاه تخصصی رنگ اینترنتی است.
در خرید اینترنتی رنگ ساختمانی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
مهمترین راهنمای خرید اینترنتی رنگ ساختمانی نکاتی است که حین خرید رنگ باید به آن توجه داشته باشید. مهمترین این نکات، نوع رنگ است. موارد دیگری چون قیمت رنگها و چگونگی محاسبه قیمت رنگ نیز از دیگر نکاتی است که حین سفارش اینترنتی رنگ باید به آنها توجه داشته باشید. در ادامه این موارد را بررسی میکنیم.
راهنمای خرید اینترنتی انواع رنگ رنگ ساختمانی
همانطور که کمی پیشتر هم اشاره شد رنگهای ساختمانی دارای انواع مختلفی هستند بنابراین پیش از سفارش مشخص کنید که دقیقا به کدام یک از انواع رنگهای ساختمانی نیاز دارید. برای مثال رنگ پلاستیک یکی از پرطرفدارترن رنگهای ساختمانی است که از گذشته تا امروز مورد استفاده قرار میگیرد. رنگ پلاستیک خود از نظر کیفیتی دارای انواع مختلفی است. حین خرید از فروشنده درخواست کنید مرغوبترین رنگ ساختمانی را به شما بدهد.
بزرگترین مزیت رنگهای ساختمانی سرعت بالای خشک شدن و بدون بو بودن آنها است. رنگهای پلاستیکی قدیمی چندان قابل شستشو نبودند اما رنگهای درجه یک این چالش را هم رفع کردهاند. رنگ ساختمانی روغنی را نیز میتوان جزو رنگهای قدیمی دانست که خود دارای سه نوع روغنی مات، روغنی براق و روغنی نیمه مات است. برای خرید هر یک از این انواع رنگهای ساختمانی باید به سطحی که قرار است رنگ آمیزی شود توجه داشته باشید. برای مثال رنگهای روغنی مات اغلب برای سطوح گچی و سیمانی مورد استفاده قرار میگیرند. در مجموع پیش از خرید هر یک از انواع رنگهای ساختمانی باید به کاربری این رنگها توجه داشته باشید.
انتخاب مناسب تنالیته رنگ
از دیگر نکاتی که حین خرید رنگهای ساختمانی باید به آن توجه داشته باشید انتخاب درست تنالیته رنگها است. زمانی که نگاهی به کاتالوگ رنگهای ساختمانی میاندازید احتمالا انتخاب برایتان بسیار سختتر میشود. توجه داشته باشید که انتخاب رنگ باید متناسب با فضایی که قرار است رنگ آمیزی شود صورت بگیرد. یک فروشگاه تخصصی رنگ در انتخاب رنگهای مکمل شما را راهنمایی خواهد کرد.
انتخاب رنگ با توجه به شیوه اجرا و رنگ آمیزی
دیگر راهنمای اینترنتی خرید رنگ این است که پیش از سفارش رنگ مورد نظر، مشخص کنید که این رنگ قرار است با قلم مو، اسپری یا غلتک اجرا شود؟ برای مثال رنگی که قرار است با اسپری اجرا شود باید رقیقتر بوده تا به راحتی امکان اسپری کردن آن وجود داشته باشد. بهتر است حین انتخاب رنگ به فروشنده بگویید که رنگ قرار است بر روی چه سطوحی و با چه ابزاری اجرا شود تا فروشگاه تخصصی رنگ، بهترین رنگ را به شما پیشنهاد کند.
توجه به قیمت انواع رنگ ساختمانی
از دیگر موضوعات بسیار مهمی که حین سفارش اینترنتی رنگ ساختمانی باید به آن توجه داشته باشید، تفاوت قیمت میان انواع رنگهای ساختمانی است. برای مثال قیمت هر لیر رنگ پلاستیک حدودا از 4000 هزار تومان تا 6000 هزار تومان است. درحالیکه قیمت هر لیتر رنگ روغنی یا نیمه روغنی از 8000 هزار تومان تا 11000 هزار تومان محاسبه میشود. یک فروشگاه تخصصی رنگ که فروش اینترنتی دارد، پیش از خرید در رابطه با قیمت انواع رنگها مشاوره جامعی به مشتری میدهد.
برخی از فروشگاه های رنگ اینترنتی قیمت انواع رنگ را به صورت آنلاین در سایت خود انجام میدهند. از همینرو شما میتوانید نوع رنگ و مساحتی که باید رنگ آمیزی شود را در سایت وارد کنید، تا قیمت نهایی برای شما برآورد شود. با این ویژگی تصمیم گیری برای سفارش اینترنتی رنگ ساختمانی برایتان بسیار سادهتر خواهد شد.