حجت الله غلامرضایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بررسی نیازها و کمبودهای شهر کرج در حوزه عمرانی اظهار کرد: نبود هتل در کرج با توجه به ظرفیت بالای این کلانشهر در حوزه گردشگری سبب شده مکانی برای جذب و اسکان توریست نداشته باشیم.
وی به نبود زیرساخت های مناسب در حوزه حمل و نقل در شهر نیز اشاره کرد و افزود: در این حوزه با مشکلات عدیده ای روبه رو هستیم که بخش عمده آن مربوط به عدم استفاده از طرح جامع ترافیک است.
رئیس کمیسیون عمران شورای شهر کرج با بیان اینکه این طرح بر اساس پنج آیتم اصلی محدوده، جمعیت، شوارع و معابر، سرانه و کاربری های خدماتی شکل می گیرد، گفت: نخستین طرح جامع شهر کرج در سال ۵۲ تصویب و ابلاغ شد.
بررسی پروژه های عمرانی کرج
وی با اشاره به اینکه در آن زمان جمعیت شهر کرج ۱۰۰ هزار نفر در محدوده ای کوچک بود، خاطرنشان کرد: با افزایش جمعیت کرج به دو میلیون نفر و گسترش محدوده شهری، شوارع و معابر افزایش چندانی نداشته و مشکلات ترافیکی زیادی در سطح شهر وجود دارد.
غلامرضایی با تاکید بر اینکه تقاطع های غیرهمسطح در حال احداث در صورت اجرای طرح جامعه ترافیک به نتیجه می رسد، گفت: در حال حاضر احداث تقاطع های غیرهمسطح بدون وجود طرح جامع حمل و نقل احداث می شود و همین امر سبب شده است ترافیک به صورت قیف در آمده و از نقطه ای به نقطه دیگر منتقل شود، در حالی که با استفاده از طرح جامع، تمام معابر شهری به صورت به هم پیوسته دیده می شود.
عضو شورای شهر کرج در ادامه به پروژه های عمرانی مهم کلانشهر کرج اشاره کرد و افزود: پروژه بزرگراه شمالی به طول ۱۷ کیلومتر که از خط ۴ حصار آغاز شده و با عبور از پنج منطقه شهرداری به بهشت سکینه می رسد، از پروژه های مهمی است که در کاهش ترافیک داخل و خارج از شهر بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
پیشرفت ۴۰ درصدی طرح تفصیلی کرج
وی در ادامه به پروژه میان گذر جنوبی، پل چند سطحی حصارک، پل مهرویلا و خط دو قطار شهری کرج اشاره کرد و گفت: امید است با توجه به این پروژه و به ثمر نشستن آن ها، تا سه سال آینده شاهد کاهش ترافیک در سطح شهر باشیم.
رئیس کمیسیون عمران شهرداری کرج با اشاره با تاکید بر ضرورت اجرای طرح سیما و منظر شهری در کرج، گفت: این مهم به عنوان یکی از نیازهای شهر محسوب می شود و به شهر هویت و اصالت می دهد.
وی بر ضرورت بازنگری طرح تفضیلی شهر کرج نیز اشاره کرد و گفت: برای تدوین این طرح شهر به چهار قسمت تبدیل شده و با سپردن به دست مشاور بومی، اقدامات لازم در حال انجام است، در حال حاضر این طرح با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی روبه رو است.