محمد تقی کوره ای در حاشیه بازدید معاون اول رئیس جمهور از مرکز پژوهش های کاربردی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، اظهار کرد: با توجه به سابقه ۷ هزار ساله معدن کاری در کشور؛ ایران به عنوان بهشت زمین شناسان دنیا مطرح است.
وی با بیان اینکه از قدیم مردم معادن را در سطح دیده و بهره برداری می کردند، افزود: انتظار داشتن معادنی نظیر مس سرچشمه در سطح توقع زیادی است.
رئیس مرکز پژوهش های کاربردی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور تصریح کرد: در کشورهای توسعه یافته معدنی که به سمت عمق حرکت کرده اند عمق متوسط اکتشاف از ۲۲۴ متر تا ۷۰ متر متغیر است.
کوره ای با بیان اینکه بر اساس میانگین جهانی ذخایر کشورهایی که از متوسط عمق ۱۵۰ متر برخوردارند به سه برابر افزایش یافته است، گفت: بر این اساس از سال ۹۳ وزارت صنعت، معدن و تجارت دو سیاست کلی اکتشاف عنصر استراتژیک و حرکت به سمت عمق معادن را مد نظر خود قرار داده است.
وی با اعلام اینکه درصدد هستیم عمق اکتشافی کشور را افزایش دهیم، گفت: استفاده از روش ژئوفیزیک فضایی برای کسب اطلاعات زیر سطحی در این بخش مد نظر قرار گرفت.
کوره ای با اشاره به اینکه خوشبختانه مطالعات ژئوفیزیک هوایی در سال ۹۳ و ۹۴ به میزان خوبی انجام شد، گفت: عمق اکتشافی کشور در حال حاضر کمتر از ۵۰ متر است.