علی بابایی کارنامی تصریح کرد: در چند سال گذشته به دلیل نقایصی که در بحث واگذاری شرکتهای دولتی به بخش خصوصی داشتهایم، میتوانیم الگوی تعاون را پیاده کنیم که این واگذاری را به تعاونیها که تجمیع سرمایههای خرد مردم است، انجام شود.
نماینده ساری در مجلس شورای اسلامی ، به نقش تعاونیها در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت تعاونیها، باید سهم تعاون از اقتصاد ملی بر اساس برنامه پنجم به 25 درصد میرسید، اما محقق نشده اگر چه از نظر آمار جای تامل بیشتری دارد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون رویکرد مجلس نسبت به اقتصاد توجه به بخش خصوصی است، افزود: هنوز مشکلات و موانع در این حوزه وجود داشته و در چنین شرایطی بخش تعاون نمیتواند با تسهیلات بانکی 18 تا 25 درصد به اهداف خود برسد، باید تسهیلات ارزان قیمت و هدفمند به تعاونیها پرداخت شود تا از طریق این بخش، تاب آوری اقتصاد کشور را در وضعیت سخت تحریم بالا ببریم.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، نقش تعاونیهای دانش بنیان را در اقتصاد کشور مهم دانست و بر توسعه این تعاونیها تاکید کرد و ادامه داد: تشکیل تعاونی جوانان و زنان و تعاونیهای تخصصی با نوآوریهای این تعاونیها میتواند بر اشتغالزایی و تولید ناخالص داخلی کمک کند.
بابایی کارنامی با بیان اینکه باید برای بخش تعاون تسهیلات و معافیتهای مالیاتی در نظر گرفت، اظهار داشت: بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید باید از ظرفیتهای خود بیشتر از این در جهت کمک به بخش تعاون استفاده کنند.