![عرضه اولیه زرماکارون بالاخره صورت می گیرد؟](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/TaDvODcraPoL/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRlVQNixKhcV-XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVNsXvcE91QDFf5_5-6aB0LA,,/%D8%B2%D8%B1%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86.jpg)
در اطلاعیه بورس تهران اعلام شد: «در روز چهارشنبه هشتم مردادماه تعداد ١٩٢ میلیون سهم معادل ١٢ درصد از سهام شرکت"صنعتی زر ماکارون"به عنوان پانصد و سی و هشتمین شرکت در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش "محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر"گروه و طبقه "سایر محصولات غذائی"در فهرست نرخ های بازار دوم و در نماد "غزر"به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.»
اخبار اقتصادی- اما با توجه به این که آگهی عرضه اولیه «غزر» دو مرتبه لغو شده است ، که بار اول به دلیل آگهی افزایش قیمت محصولات و افشای اطلاعات با اهمیت و دومین بار به دلیل ترهین یک دارایی بوده ، این بار از محمود گودرزی معاون بازار بورس اوراق بهادار تهران درباره قطعی بودن این عرضه اولیه پرس و جو کردیم.
این مقام اجرایی در بورس تهران در گفت و گو با خبرنگار بورس ٢4 تاکید کرد : عرضه اولیه «غزر» قطعی است و شرکت تمام تشریفات لازم برای بورسی شدن را طی کرده و طبق آگهی منتشره این عرضه در وقت مقرر انجام خواهد شد.