بانک مرکزی آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد که با وجود کاهش رشد بخش تولید و همچنین کاهش رشد اقتصادی در سطح جهان، خطر وقوع رکود در اقتصاد آمریکا تا حد زیادی از بین رفته است. این بانک از حل و فصل نسبی اختلافات تجاری آمریکا با چین به عناون یکی از عوامل کمک کننده به تقویت رشد اقتصای نام برد و افزود: اکنون نشانه هایی از بازگشت اقتصاد به ریل ثبات پدیدار شده و مخارج مصرفکنندگان نیز در سطح بالایی باقی مانده است.
اخبار اقتصادی- در شرایطی که ویروس کرونا جان بیش از ۷۲۰ نفر را در شرق آسیا گرفته و بیش از ۳۱ هزار نفر را نیز مبتلا کرده است؛ فدرال رزرو از این ویروس به عنوان یک ریسک جدید بر سر راه اقتصاد جهانی نام برده که می تواند پیامدهای گسترده ای را برای رشد اقتصادی چین و دیگر کشورها داشته باشد.
جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا نیز اخیرا در جمع اعضای هیات مدیره فدرال رزرو گفته بود که بیماری ویروسی جدید میتاوند فعالیت های اقتصادی چین را دچار اخلال کند و این مساله می تواند دارای پیامدهای جهانی باشد. پاول با بیان اینکه بانک مرکزی با دقت تحولات مربوط به کرونا را زیر نظر دارد افزود: این یک مساله خیلی جدی است.
قرار است بانک مرکزی آمریکا به زودی گزارشی را از وضعیت اقتصادی این کشور به کنگره تقدیم کند. انتظار میرود محتوای این گزارش تا حد زیادی بیانگر مواضع این بانک در خصوص نرخ بهره و سیاست های پولی فدرال رزرو در سال ۲۰۲۰ باشد. بانک مرکزی آمریکا اکنون نرخ بهره را در سطح ۱.۵ تا ۱.۷۵ درصدی قرار داده است.
بانک مرکزی آمریکا در بیانیه خود اعلام کرد: به عقیده کمیته سیاست گذاری پولی، نرخ بهره در حال حاضر در سطح مناسبی قرار دارد به ویژه در شرایطی که نرخ تورم نیز در محدوده دو درصدی حفظ شده است.