عبدالرضا شیخان، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان اینکه صنعت سیمان در کشور تقریبا ۸۷ میلیون تن ظرفیت سازی کرده است، اظهار کرد: بیش از ۷۰ کارخانه سیمان سازی در کشور مشغول به فعالیت هستند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: انتظار ما این است که مشکلات این صنعت توسط ارگانهای مربوطه همچون بیمه، مالیات بر ارزش افزوده و تعهدات ارزی مرتفع شود چرا که این عوامل میتواند جلوی تولیدات این صنعت در کشور را بگیرد.
شیخان با بیان اینکه رونق تولید در صنعت سیمان، نیازمند سرمایهگذاری و نقدینگی است، گفت: دولت باید برای تأمین نقدینگی صنعت سیمان تسهیلاتی را به کارخانهها عرضه کند تا آنها بتوانند تداوم تولید داشته باشند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان اینکه قیمت گذاری کالا توسط دولت میتواند تاثیرات منفی در تولید این صنعت داشته باشد، اظهار کرد: اگر بخواهیم رونق تولید در این صنعت داشته باشیم باید کارخانهها خود در قیمت گذاری دخیل باشند.
شیخان با تأکید براینکه طی چند سال گذشته ساخت و ساز در این صنعت تا حدی در رکود بوده است، تصریح کرد: این صنعت توانسته تولیدات و اشتغال خود را حفظ کند چرا که این صنعت، یک صنعت نظاممند است و میتواند باکمترین درآمد، وضعیت خود را حفظ کند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان اینکه تقاضا در سیمان کم است و کارخانهها با ظرفیت پایین به فعالیت خود ادامه میدهند، افزود: هم اکنون هزینهها و قیمتهای تمام شده به شدت افزایش پیدا کرده است.
شیخان گفت: امروز صنعت سیمان جوابگوی نیاز کشور و کشورهای همسایه است و میتواند تا هشت سال آینده با ظرفیت موجود، جوابگوی نیاز کشور باشد؛ اما در حال حاضر این صنعت دچار کمبود نقدینگی است که البته دولت میتواند با ارائه تسهیلات بخشی از مشکلات موجود را بهبود ببخشد و تحقق این امر موجب افزایش تولیدات و رونق این صنعت در کشور شود.