با قطعی شدن بازگشت کارت سوخت، فرآیند ثبتنام کارت سوخت المثنی در بازه زمانی حدود یک ماهه، از آذر تا دیماه سال گذشته انجام شد. این کارت سوخت برخی خودروهایی بود که سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ شمارهگذاری شده بودند، به دست مالکان نرسیده و یا در شرکت پست جا مانده بود.
طبق اطلاعیههای شرکت ملی پالایش و پخش مالکان کارت هوشمند سوخت خودرو و موتورسیکلتهای شمارهگذاری شده سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ که پیش از این توسط پست توزیع و برگشت خورده بود، میتوانستند به سایت اینترنتی شرکت پست به نشانی (WWW.POST.IR) مراجعه و با درج شماره VIN خودرو در بخش پیگیری کارت سوخت در سامانه "پیگیری مرسولات سازمانی" از آخرین وضعیت نحوه دریافت کارت سوخت خود مطلع شوند. در این راستا کارتهای سوختی که در اداره پست جا مانده بود، از سال گذشته تاکنون به تناوب برای متقاضیان ارسال شده است.
تکلیف متقاضیانی که قبلاً ثبت نام کردند
همچنین اعلام شد که در این طرح به جای صدور کارت جدید سوخت، از طریق اتصال برخط به نظام پرداخت بانکی، از کارتهای بانکی موجود به عنوان کارت سوخت استفاده میشود. به عبارت دیگر زمانی که متقاضیان فاقد کارت سوخت برای ثبتنام اقدام میکردند، موظف بودند که یک کارت بانکی معرفی کنند و از آنجا که کارتهای بانکی به نظام مدیریت مصرف سوخت کشور متصل شد، اعلام شد زمانی که استفاده از کارت سوخت الزامی شد، کارتهای بانکی که متقاضیان به سامانه معرفی کردهاند به عنوان کارت سوخت مورد استفاده قرار بگیرد.
در این راستا، زیبا اسماعیلی - سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی - در گفتوگو با ایسنا، درباره متقاضیانی که در مهلت قبلی ثبتنام کردهاند، توضیح داد: اگر متقاضیان سال گذشته موفق به ثبتنام دریافت کارت سوخت المثنی شدهاند، لازم نیست در این مرحله اقدامی انجام دهند.
وی افزود: کارت بانکی که این افراد با سامانه معرفی کردهاند، به عنوان کارت سوخت آنها مورد استفاده قرار میگیرد و نظام استفاده از کارت بانکی در روزهای آینده اعلام خواهد شد.