پوری حسینی گفت: طرح انتقادات، خوب و سازنده در مورد روند اجرای خصوصیسازی است، اما گاهی بجای انتقاد، تهمت و افترا می زنند. منتقدان نظراتشان بیشتر حول دو محور است، یکی اینکه ارزان فروختید و دیگر اینکه به نااهل فروختید.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: در یکی دو مورد نیز نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام کردند که در واگذاری ها فساد اتفاق افتاده است که شکایت کردیم و بعد گفته شد که منظورمان سازمان خصوصی سازی نبوده است.
وی اذعان داشت: بیشتر منتقدان می گویند که سازمان خصوصی سازی اموال را تاراج می کند و به ثمن بخس (نیم بها) می فروشد و مواردی از این قبیل گفته می شود. پاسخ سازمان خصوصی این است که تصویب قیمت پایه، تصویب شرایط واگذاری و تصویب شرایط اهلیت خریدار از اختیارات هیات واگذاری است و سازمان خصوصی سازی حق رای ندارد بلکه تنها گزارشی ارائه می دهد و ممکن است نظر سازمان خصوصی سازی اخذ شود که بیشتر جنبه دوستانه دارد.
پوری حسینی گفت: هیات واگذاری هشت عضو دارد که چهار عضو آن شامل وزرای اقتصادی و دارایی، دادگستری و روسای اتاق تعاون و اتاق بازرگانی هستند که حق رای دارند و بقیه اعضا که شامل دو نماینده مجلس شورای اسلامی، وزیر ذیربط و رئیس سازمان برنامه و بودجه می شوند حق رای ندارند.
وی افزود: با توجه به اینکه سازمان خصوصی سازی تنها مجری واگذاری هاست و در جریان همه مراحل قرار دارد همیشه در دسترس است و پاسخگوست، بنابراین افکار عمومی فکر می کند که این مسایل، تصمیم سازمان خصوصی سازی است و بنابراین به این سازمان حمله می شود. گاهی هجمه هایی به سازمان خصوصی سازی می شود که در حدود اختیارات آن نیست.