علی قلی ایمانی در خصوص خسارت سیلهای اخیر بر زمینهای گندم و جو اظهار کرد: در تمامی استانهای سیل زده، خسارتهای زیادی به اراضی گندم و جو وارد شده همچنین در مواردی در آق قلا مشاهده شده که برخی از اراضی گندم تخریب ۱۰۰ درصدی داشته اند.
وی در رابطه با برآورد میزان خسارت وارد شده توضیح داد: یکی از مشکلاتی که هم اکنون وجود دارد این است که تعداد زیادی از زمینها هنوز در زیر آب قرار دارند و امکان محاسبه میزان خسارت و ارزیابی قسمتهای سیل زده وجود ندارد حتی ممکن است پس از خالی شدن آب از زمین ها، مقداری از گندم یا جو سالم مانده باشد.
نایب رئیس بنیاد توانمند سازی گندم کاران خاطرنشان کرد: افزایش سطح بارندگی در کشور علاوه بر اینکه موجب سیل شده، شرایط برخی از کشاورزان را در خصوص تامین آب کشاورزی بهبود ساخته و در سال جاری کشاورزان وضعیت بهتری داشته و با کمبود آب مواجه نخواهند شد.
ایمانی در ادامه افزود: آبی که به عنوان سیل روی زمینهای کشاورزی جاری است ممکن است تا حد زیادی از حاصلخیزی زمین ها را کاهش دهد.
وی با بیان این مطلب که احتمال افزایش قیمت گندم و جو بسیار کم است، تصریح کرد: برای سال ۹۸ گندم قیمت گذاری شده است و در صورتی که در بازار با کمبود گندم مواجه شویم، دولت بازار گندم را با تدابیر و سیاستهای خود تنظیم خواهد کرد.