غلامرضا باقری دیزج - مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز - هدف از اجرای پروژه مذکور را افزایش تولید بنزین یورو از ۴۰ درصد به ۱۰۰ درصد، ارتقای استاندارد کل بنزین تولیدی پالایشگاه به یورو ۵، افزایش سودآوری شرکت، کیفیسازی و کاهش آلایندههای زیست محیطی و افزایش آرامسوزی بنزین در موتور اعلام کرد و با بیان اینکه این طرح با توان نیروهای داخلی و با سرمایهگذاری ۱۰ میلیون یورو انجام شده است، ادامه داد: صرفهجویی حاصل از طرح ارائه شده در مقایسه با احداث واحد جدید، ۱۳۰ میلیون یورو است.
وی مهمترین هدف پالایشگاه تبریز را حرکت در مسیر سیاستهای اقتصاد مقاومتی دولت برای تولید سوخت پاک در کشور عنوان کرد و افزود: افزون بر این هدف، تنوعبخشی به محصولات با ارزش افزوده بیشتر، انجام مسئولیتهای اجتماعی در قبال ذینفعان و حرکت در مسیر توسعه پایدار از دیگر اهداف مهم پالایشگاه نفت تبریز است.
بر اساس گزارش شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز درباره اقدامات زیست محیطی این شرکت اظهار کرد: در پنج سال گذشته ۱۵ طرح زیست محیطی با اعتبار بیش از ۴۰۰ میلیون یورو اجرا شده و تاکنون از ۱۰ طرح بهرهبرداری شده است که واحد جدید بنزینسازی با هدف تولید بنزین پاک از جمله طرحهای اجرا شده شرکت پالایش نفت تبریز برای ارتقای شاخصهای زیست محیطی به شمار میآید که برای اجرای آن ۲۷۰ میلیون یورو هزینه شده است.
بر اساس این گزارش، پیش از این علیرضا صادق آبادی - مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی- اعلام کرده بود: ظرفیت تولید بنزین یورو ٤ و یورو ٥ به ٧٦ میلیون لیتر در روز رسیده است.
به گفته وی ظرفیت تولید بنزین یورو ۴ در سال ۱۳۹۱، صفر بود که این میزان در اواسط سال ۱۳۹۲ به ١٧میلیون لیتر در روز رسید که در پالایشگاه شازند اراک تولید میشد. این میزان در اوایل سال ۱۳۹۶ به ٢٨میلیون لیتر رسید که به این میزان سه میلیون لیتر بنزین تولیدی در پالایشگاه تبریز و ١٢میلیون لیتر پالایشگاه بندرعباس اضافه شد و ظرفیت تولید به ٤٣ میلیون لیتر رسید که به این میزان هم تولید ٣٣میلیون لیتری پالایشگاه ستاره خلیج فارس اضافه میشود و میزان تولید بنزین یورو ۴ و ۵ در کشور به ٧٦میلیون لیتر رسید.