سیدکاظم دلخوش اباتری با اشاره به لایحه بودجه 98 اظهار داشت: بودجه سال 1398 با توجه به شرایط ویژه کشور متفاوت از سال های گذشته از سوی دولت برنامه ریزی شده است و به همین دلیل سازمان برنامه و بودجه با تشکیل ستاد بودجه سال 1398 برای دخل و خرج کشور در سال آینده را برنامه ریزی کرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با تشکیل ستادی متشکل از نمایندگان بخش های مختلف اقتصادی کشور تدوین لایحه بودجه 98 در سازمان برنامه و بودجه کلید خورد و اکنون لایحه برای بررسی و تصویب تحویل مجلس شد.
نماینده مردم صومعه سرا در مجلس دهم شورای اسلامی تاکیدکرد: دولت با توجه به شرایط جدید لایحه بودجه را تنظیم کرده است چرا که تحریم ها تشدید شده است و آثار این تحریم ها در زندگی مردم کاملا معلوم و محسوس است.
وی با بیان اینکه منابع درآمدی دولت در بودجه 5 تا 6 قلم است، توضیح داد: منابع نفت، مالیات، عوارض، فروش اموال و املاک دولتی از جمله منابع در آمدی کشور است.
اما و اگر در تامین بودجه عمرانی
دلخوش با اشاره شرایط فروش دارایی های دولت اظهار داشت: هر چه پیش می رویم دولت در فر اموال و املاک دولتی با مشکل مواجه می شود، بنابراین به نظر می رسد که احتمالا در سال 98 در بخش بودجه عمرانیدولت مشکلاتی داشته باشد.
وی بیان داشت: سال گذشته دولت پروژهای عمرانی را با اسناد خزانه به پیمانکاران واگذار کرد، این اسناد برای پیمانکاران پول درست و حسابی نمی شود بلکه حواله ای است که پیمانکاران را دچار مشکل می کند از سوی دیگر دولت را بدهکار تر می کند.
بودجه سال های 96 و 97 کامل تخصیص پیدا نکرد
این نماینده مجلس با بیان اینکه درصد رشد هزینه های جاری دولت هر سال بالاتر می رود، بیان کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون شاید هزار درصد بودجه ما افزایش داشته است. در حال حاضر هزار میلیارد تومان بودجه ما در بخش های مختلف است که همین نشان می دهد دولت در بودجه 98 با چالش های جدی مواجهه می شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت در تخصیص بودجه در سال 96 و 97 مشکلاتی داشت و نتوانست بودجه مصوب را به صورت کامل تخصیص دهد برخی پروژها غالبا همینطور نیمه کاره ماند و حتی نتواست آنها را واگذار کند.