محسن وطنخواهی اظهار کرد: زمانی که با هسای سابق (صدار نور کنونی) و کیسون برای مسکن مهر پرند قرارداد امضا شد، برای تعدادی از واحدهای این طرح قائم مقامی به این شرکتها واگذار شد.
وی ادامه داد: یعنی اینکه فروش واحدها بر عهده این شرکتها باشد. بر اساس شرایطی که با متقاضی هماهنگ میشود بخشی از آورده را از آنها مطالبه میکنند.
وی تصریح کرد: مثلا برای هسا (سابق) حدود 800 واحد و در کیسون 1000 واحد. اینکه برخی متقاضیان میگویند شرکتها از آنها پول میخواهند احتمالا بر اساس مجوز قائم مقامی بوده و متقاضی نزد شرکت عمران پرند ثبتنامی ندارد.
وطنخواهی تاکید کرد:متقاضی که در شرکت عمران ثبتنام کرده، مبالغ دریافتی از او استاندارد بوده و به حساب دولت (عمومی) واریز میشود و دوباره به حساب پیمکانکار برمیگردد به محض اینکه فعالیت داشته باشند.
مدیرعامل شرکت عمران پرند بیان کرد: برخی پیمانکاران برای موارد کوچکی مانند مالیات بر ارزش افزوده که نباید آنرا در مسکن مهر پرداخت کنند، از مردم سفته یا چک با مبالغی بین یک تا 1.5 میلیون تومان میگیرند. به مردم هم می گویند چون راهی نداریم از شما چک و سفته میگیریم، این اتفاق ممنوع است و نباید از سوی پیمانکاران انجام شود.
وطنخواهی ادامه داد: چنانچه شرکت صدرا نور (جایگزین هسا در مسکن مهر پرند) پول اضافهای برای این منظور درخواست کرده به واسطه مجوز قائم مقامی بوده است. یعنی اینکه ثبتنام دولتی در سالهای قبل انجام نشده، ثبتنامه جدید بوده و خارج از استانداردهای مسکن مهر است.
وی تاکید کرد: در هر صورت متقاضیان مسکن مهر به هیچ عنوان نباید وجهی به حساب پیمانکاران واریز کنند و شرکت عمران پرند روی این مسئله کنترل و نظارت دارد.