علی حسینی در خصوص آخرین وضعیت برداشت زعفران در کشور گفت: هر ساله به طور طبیعی در کشور شاهد افزایش ۱۰ درصدی کشت زعفران هستیم به عبارتی میانگین برداشت در هر دوره ده ساله به دو برابر افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه متاسفانه میزان کاشت پایینتر از سطح انتظار قرار دارد اظهار کرد: سالانه از هر هکتار زمین کشاورزی، ۴ کیلوگرم زعفران برداشت میکنیم در صورتی که با مدیریت صحیح وزارت جهاد کشاورزی و سازمانهای ذی ربط و همچنین افزایش سطح آموزشها برای کشاورزان میتوان این میزان را تا حدود دو برابر افزایش داد.
عضو شورای ملی زعفران خاطر نشان کرد: حدود ۱۲۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در نقاط مختلف کشور آمادهی برداشت هستند، که عمده آنها در خراسان رضوی و جنوبی قرار دارد، با این وجود پیش بینی میشود که در سال جاری نزدیک به ۴۰۰ تن زعفران در کشور برداشت خواهد شد.
حسینی در خصوص جایگاه زعفرن ایران در جهان تصریح کرد: در حال حاضر زعفران ایران در میان رقبای جهانی از بالاترین سطح کیفی برخوردار است، در طول زمانی که کشور ایران در رتبه اول بزرگترین تولید کننده و صادر کنندهی زعفران در جهان قرار داشته است، قیمتهای تمام شده، هم برای فروشنده و هم برای خریدار مقرون به صرفه بوده است و امیدواریم که نوسان قیمتها در کشور کاهش یابد تا رقبا فکر رقابت با ایران را از ذهن خود دور کنند.
وی در انتها متذکر شد: نهادهایی که برای خرید زعفران به نفع کشاورزان وارد این بازار شدند یکی از اهداف شان کنار گذاشتن دلالها بود که متاسفانه عملکرد آنها برای دسترسی به این هدف نادرست بوده و این موجب شد تا دلالان با شیوهها و طیفهای جدیدی به بازار فروش تجاوز کنند.