ناوگان جادهای کشور با نهادهای دولتی تصمیمگیر تمام امکانات موجود برای جابجایی زائران اربعین بسیج خواهد شد.
به گفته وی، در سفرهای اربعین تعداد مشخصی از اتوبوس برای حمل و نقل زائران در نظر گرفته نمیشود بلکه تا زمانی که نیاز و تقاضا باقی باشد، ناوگان در مسیرهای موردنظر حضور یافته و مسافران را جابجا می کنند.
رییس اتحادیه تعاونیهای مسافربری درباره زمان آغاز جابجایی مسافران مستقیم برای سفرهای اربعین سال ۹۷ نیز تصریح کرد: ناوگان ما در هر زمانی که نیاز به حضورشان وجود داشته باشد در محورهای مختلف فعالیت میکنند. برنامهریزی امسال برای سفرهای اربعین رسما از اول آبان آغاز میشود اما سقفی برای آن در نظر گرفته نشده و روند تا انتهای تقاضا تداوم خواهد یافت.
عامری درباره تصمیمگیریهای نهایی برای نرخ بلیت سفرهای اربعین نیز اعلام کرد: در جریان مذاکرات و به منظور حمایت از زائران و کاهش فشار بر آنها امسال نیز مانند سال قبل افزایش قیمت نخواهیم داشت و جز افزایش کرایهای که بهمنظور جبران هزینه بازگشت یک سر خالی اتوبوس ها اجرایی می شود افزایش دیگری در دستور کار نخواهیم داشت.
وی افزود: این تصمیم ها در حالی گرفته شده که با توجه به افزایش بهای تمام شده لوازم یدکی مانند لاستیک و دیگر وسایل مورد نیاز، شرایط برای رانندگان دشوار شده است اما به منظور تسهیل شرایط رفت و آمد زائران حسینی تلاش شده که قیمتها جز افزایشی که به منظور جبران یک سر خالی بودن رفت و آمد اتوبوس ها پشت سر می گذارند، تغییر دیگری نداشته باشند.
به گزارش ایسنا، با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی بخشهای مختلف حمل و نقل ایران مقدمات لازم برای برگزاری این مراسم و جابجایی مسافران ایرانی را اعلام کردهاند و در این بین بخش جادهای همچنان اصلیترین گزینه برای انتقال مسافران به شمار می رود.
آمارهای سازمان راهداری نشان میدهد که سال گذشته بیش از چهار میلیون مسافر از طریق مرزهای زمینی در ایام اربعین به عراق سفر کرده اند که در این بین مرز مهران اصلی ترین و فعال ترین مرز مشترک به شمار می رود.
بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته امسال مرز خسروی باز نخواهد بود و مسافران باید از دیگر مرزهای مشترک به عراق سفر کنند. سازمان هواپیمایی کشوری نیز چند هفته قبل در جریان جلسه ای مشترک با ایرلاین ها، یک نرخ مصوب را برای پروازهای اربعین تعیین کرد.