![کشف دفتر مشق قاچاق از بار نخود](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/g8kzTe8z3CZl/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRiZEIc_RLbj5XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVYD0YX-wlyO5HkM9uJowkxA,,/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85+%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D8%B1.jpg)
ماموران گمرک باشماق حین بازرسی از محموله صادراتی نخود 120 کارتن دفترچه مشق کشف کردند.
براساس این گزارش ماموران گمرک با رصد اطلاعات و ارزیابی دقیق این محموله صادراتی به این کامیون مشکوک شده و با بررسی دقیق و هوشیاری ماموران گمرک120 کارتن به وزن 3 هزار و دویست کیلوگرم کالای ممنوعه صادراتی دفترچه مشق کشف و ضبط کردند.
این محموله قاچاق در انتهای این کامیون جاسازی شده بود که کشف و ضبط شد.
در 25 شهریور ماه سال جاری دفتر صادرات در بخشنامهای به گمرکات اجرایی ممنوعیت صادرات ۷ قلم کالا شامل انواع دفترچه مشق و حسابداری، شکر خام و شکر سفید، جوال و کیسه برای بسته بندی، انواع پودرهای مشتقات شیر و آب پنیر، کازئین، انواع لاستیک سبک و سنگین، مرغ زنده و گوشت مرغ با هدف تنظیم بازار داخل را ابلاغ کرد.
بنابراین گزارش ؛ گمرک جمهوری اسلامی ایران در سالهای 2016 و 2017 موفق شد رتبه نخست مبارزه با قاچاق مواد مخدر و رتبه دوم را در مبارزه با انواع قاچاق در دنیا کسب کند.