همانطور که انتظار میرفت نرخ بیکاری در این کشور با ۰.۱ درصد کاهش به ۳.۹ درصد رسید. نرخ بیکاری در حال حاضر در یکی از پایینترین سطوح خود در نیم قرن اخیر قرار دارد.
متوسط دستمزد ساعتی که یکی از کلیدیترین مولفههای شاخص دستمزد است، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲.۷ درصد افزایش یافته است. افزایش نرخ دستمزدها برای بانک مرکزی آمریکا اهمیت بسیاری دارد چراکه به آن اجازه میدهد تا نرخ بهره را دست کم دو بار دیگر تا پایان امسال افزایش دهد. همچنین نرخ بیکاری واقعی نیز با ۰.۳ درصد کاهش در مقایسه با ماه ژوئن به ۷.۵ درصد رسیده است که پایینترین نرخ از ماه می ۲۰۰۱ محسوب میشود.
نرخ مشارکت در بازار کار نیز بدون تغییر نسبت به ماه گذشته و در سطح ۶۲.۹ درصد باقی مانده است. همچنین متوسط ساعت کاری با ۰.۱ درصد کاهش به ۳۴.۵ ساعت در هفته رسیده است. در سه ماهه اخیر به طور متوسط ۲۲۴هزار شغل در ماه ایجاد شده است که بهترین عملکرد متعلق به ماه می با ۲۶۸هزار اشتغالزایی بوده است.
رایان دتریک - استراتژیست بازار در موسسه "ال پی ال فایننشیال" - گفت: هرچند که اشتغالزایی در ماه گذشته ضعیف بود اما نباید فراموش کرد که دو ماه گذشته عملکردی بسیار خوب را از خود به ثبت رساندهاند و ضمن محدود باقی ماندن تورم، اشتغالزایی با نرخ باثباتی ادامه خواهد داشت.
اقتصاد آمریکا که در سه ماهه دوم سال رشد ۴.۱ درصدی را به ثبت رساند احتمالا در سه ماهه سوم نیز به عملکرد نیرومند خود ادامه خواهد داد. تولید با ۳۷هزار اشتغالزایی و بهداشت و درمان با ۳۴هزار اشتغالزایی، بهترین عملکرد را در بین صنایع مختلف این کشور داشتهاند. رابرت فریک - کارشناس اقتصادی موسسه " فدرال کردیت یونیون" - گفت: تصویر شغلی روشن است و بعد از ۲۰ سال شاهد یک بهبود چشمگیر در وضعیت بازار کار هستیم.