خوشخلق در جلسه شورای اداری استان تهران در تشریح آخرین وضعیت مصرف برق در سطح استان تهران و لزوم صرفهجویی در مصرف برق، گفت: مصرف برق روز به روز در حال افزایش است و بر این اساس تصمیماتی درخصوص کاهش مصرف برق در کشور و سطح استان تهران اتخاذ شده است.
وی افزود: کاهش بارندگیها موجب شده، نیروگاههای برقآبی که ۹۵۰۰ مگاوات از برق کشور را تامین میکردند، اکنون با کاهش آب پشت سدها نتوانند به این اندازه تولید برق داشته باشند. تغییر اقلیم و افزایش دمای هوا تا ۴۳ درجه در تهران مصرف برق را افزایش داده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران ادامه داد: یکسوم مصرف کشور مربوط به سیستمهای سرمایشی است و در تهران تا حدود ۵۸ هزار مگاوات مصرف را پشتسر گذاشتهایم. برقمنطقهای تهران، استانهای البرز و قم را هم پوشش میدهد و با توجه به ظرفیت نصبشده ۱۲ هزار مگاواتی اکنون پیک مصرف به ۱۰ هزار و ۶۱ مگاوات رسیده که تا مرداد به ۱۰ هزار و ۶۰۰ مگاوات میرسد و تغییر ساعات کاری در تهران کاهش ۳۰۰ مگاواتی را به همراه داشته است. البته در تعطیلات رسمی شاهد کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق در تهران بودهایم.
خوشخلق با بیان اینکه ۲۵ درصد مشترکان برق کشور در تهران هستند و همزمانی گرما در کل کشور مشکلاتی را ایجاد کرده است، افزود: هر یک درجه افزایش دما در کشور ۱۵۰۰ مگاوات افزایش بار مصرف را به همراه دارد و هر یک درجه افزایش دما در تهران ۱۵۰ تا ۲۰۰ مگاوات افزایش بار را به همراه خواهد داشت.