محمد خوش چهره افزود: اگر اقتصاد مملکت از رکود خارج شود نقدینگی موجود در جامعه برای فعالیت های اقتصادی کافی نبوده چرا که یکی از مشکلات بیشتر واحدهای تولیدی کمبود نقدینگی است.
وی همچنین اظهارداشت: کار آفرینان امروز برای اجرای طرح های اشتغال زایی در جامعه با چالش عدم دسترسی به منابع مالی روبه رو هستند.
این اقتصاددان در پاسخ به اظهار نظر برخی ها که می گویند «نقدینگی مشکل اصلی اقتصاد کشور است»، گفت: چنین باور و جهت گیری یک اشتباه استراتژیک است.
وی در ادامه افزود: نقدینگی جامعه باید با یک سازو کار دقیق و اصولی به سمت بخش های مولد جامعه هدایت شود تا ضمن اشتغال افزایی موجب رشد اقتصادی، پویایی تولید، رونق صادرات، ارزآوری و موارد از این دست گردد.
وی گفت: محدودیت منابع یکی از موانع بر سر راه تولید صنعتی، کارگاهی، کشاورزی و غیره در کشور است.
خوش چهره اظهارداشت: تلاطم در بازار ارز و سکه ناشی از هجوم نقدینگی سرگردان در جامعه نیست بلکه متاثر از اشتباه در تصمیم گیری، مدیریت و سیاست گذاری است.
وی گفت: مسئولان با تصمیم های نامناسب و همینطور عدم ثبات در تصمیمات، مردم را برای ورود به یک حوزه از اقتصاد مانند ارز، سکه و موارد مشابه تشویق می کنند ولی وقتی یک جریان خفته مالی در جامعه بیدار می شود از پس مدیریت آن برنمی آیند.
این اقتصاددان با تصریح مجدد مبنی بر اینکه مشکل اصلی خود نقدینگی در جامعه نیست، اظهارداشت: درست است که افرادی به سبب کاهش ارزش پول ملی دارایی و ثروت خود را فروخته و به ارز و سکه تبدیل می کنند تا ارزش این اموال و دارایی حفظ شود اما این موضوع قبل از اینکه به نقدینگی ربط پیدا کند به تصمیماتی مربوط می شود که برخی از حوزه ها را بی جهت شیرین می کنند.