از طرف دیگر با انتشار دادههای انرژی آمریکا در عصر دیروز که نشان داد شرکتهای حفاری، این هفته ۱۰ حلقه چاه جدید حفر کردهاند، نشانههای از امکان افزایش عرضه نفت در جهان به وجود آمد.
قیمتهای نفت درست زیر رکوردهای چند ساله خود باقی ماندند و برنت این هفته سودی ۲.۸ درصدی ثبت کرد و نفت خام آمریکا هم توانست این هفته ۱.۲ درصد رشد کند.
جان کیلداف، یکی از شرکای شرکت اگین کپیتال در نیویورک، میگوید: بازارها تحت تاثیر عوامل تقویتکننده قرار دارند که این شامل ایران، ونزوئلا وعدم توانایی عربستان برای وارد کردن سریع نفت بیشتر به بازار است.
نفت خام برنت با ۳۵ سنت کاهش در قیمت ۷۷.۱۲ دلار به کار خود پایان داد که تنها اندکی با رکورد ۷۸ دلاری که در روز پنجشنبه ثبت کرده بود فاصله داشت. در معاملات پس از بسته شدن بازارهای اصلی، قیمت نفت برنت از این هم پایینتر آمد.
نفت سبک آمریکا ۶۶ سنت در هر بشکه افت کرد و در قیمت ۷۰.۷۰ دلار بسته شد که فاصله زیادی با رکورد ۷۱.۸۹ دلاری که در روز پنجشنبه ثبت کرده بود دارد.
آمریکا در نظر دارد تحریمهای جدیدی را بر علیه ایران وضع کند که ۴ درصد از صادرات نفت خام جهان را انجام میدهد. بسیاری از تحلیلگران پیشبینی کردهاند با افت صادرات ایران، قیمت نفت بالا برود. هرچند نشانههایی از این وجود دارد که برخی از اعضای اوپک تولید خود را بالا خواهند برد تا با اختلال عرضه مرتبط با ایران مقابله کنند.