ستار محمودی با بیان اینکه هر ساله در نمایشگاه صنعت برق سعی می شود تا از شرکت های معتبر داخلی و خارجی دعوت شود تا به ارائه آخرین دستاوردهای خود در این نمایشگاه بپردازند، اظهار کرد: در واقع این نمایشگاه بستری برای شرکتهای فعال در صنعت برق جهت ملاقات با یکدیگر و آشنایی با قابلیت های همدیگر است.
به گفته وی، حضور شرکت های خارجی در این نمایشگاه می تواند فرصتی بسیار خوب برای تبادل افکار و تجربیات برای شرکت های داخلی باشد و همچنین می تواند فرصتی برای آشنایی این شرکت ها با یکدیگر و شنایی با آخرین دستاوردهای یکدیگر که می تواند در تدوین استراتژی های آینده شرکت های فعال در این نمایشگاه بسیار مفید باشد.
وی با بیان اینکه براساس گزارش های دریافتی در نمایشگاه هفدهم نیز شرکت ها با تمام توان و قدرت خود حضور یافته اند و سعی کردند در این نمایشگاه به ارائه آخرین دستاوردهای خود بپردازند، عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی از برگزاری این نمایشگاه فراهم کردن زمینه ای برای شرکت های داخلی جهت گفتوگو با همتایان خارجی جهت انتقال تکنولوژی و جذب سرمایه گذاری است.
وی تصریح کرد: از جمله مزایای دیگر این نمایشگاه ورود زمینه حضور شرکت های داخلی در بازارهای خارج از کشور است، به طوری که در همین منطقه ما شاهد وجود یک بازار ۴۰۰ میلیون نفری برای محصولات شرکت های ایرانی است که می تواند به اقتصاد صنعت و شکوفایی آن نیز کمک کند.
وی خاطرگفت: فعالان داخلی صنعت برق در سال های بعد از انقلاب به یک خودباوری رسیده اند، به گونه ای که ما شاهد تأمین بیش از ۹۵ درصد تجهیزات صنعت در داخل هسیم همچنین در حال حاضر در بیش از ۳۰ کشور دنیا فعال هستند و در این کشورها در حال راهبری طرح های اجرایی خود هستند.