پس از لغو تحریم‌ها در قالب برنامه برجام، شاهد ورود هیات‌های تجاری بین المللی، بانک‌ها، موسسات بیمه و دیگر شرکت‌های بین المللی برای بازنگری مجدد درباره بازار ایران بوده ایم و همین موضوع باعث شد تا سایت‌های خرید آنلاین بین المللی  نیز به بازار ایران وارد شوند.

بر اساس این گزارش، در شرایطی که رشد قارچ گونه پاساژهای خرید در تهران و شهرهای بزرگ تشدید شده و برندهای جهانی با قیمت‌های غیر واقعی و بالاتر از قیمت جهانی به مصرف کننده ایرانی فروخته می‌شود، راهکار جایگزین برای خرید مشتریان ایرانی رونمایی شده که به نوعی رهایی مشتریان ایرانی از پاساژهای گران قیمت و کم بهره ور برای مشتری است و امکان خرید با قیمت جهانی برند را برای ایرانیان میسر می‌کند .

نخستین حراجی آنلاین بین المللی در مسیر بازار ایران

 

بر پایه این خبر این امکان، اولین بازار اینترنتی بین المللی است که به ایران وارد شده و خریداران ایرانی بدون نیاز به کارت‌های بانکی بین المللی و تنها با استفاده از کارت‌های عضو شتاب می‌توانند کالای مورد نیاز خود را به قیمت واقعی خریداری کنند.

نام این بازار اینترنتی مارکالین است که به 5 زبان دنیا از جمله فارسی قابل دسترس است؛ این بازار آنلاین با ارائه برندهای اورجینال به صورت اینترنتی، تخفیف‌های مناسب را همراه با تحویل کالا در آدرس اعلام شده داخل ایران انجام می‌دهد و هر مشتری در سراسر ایران می تواند از خدمات و قیمت‌های بین المللی و خدماتی مانند ضمانت‌ها و امکان مرجوع کردن کالا را داشته باشد.

همچنین ، روزانه در حدود ۲۰ حراجی جدید از برندهای مختلف در این سایت به صورت زمان دار برای استفاده مشتریان باز می شود که سقف تخفیف ها گاهی به ۸۰ درصد نیز می رسد.با جستجوی کلمه مارکالین در گوگل می‌توانید به دنیای جدیدی وارد شوید.

علاوه بر این، برندهای معتبر ایرانی هم می‌توانند با عضویت و ارسال درخواست، محصولات خود را در «مارکالین» عرضه کنند و در عرصه جهانی بفروش برسانند. 

 مارکالین در حقیقت یک حراجی بین المللی هست که به تازگی وارد ایران شده و کالای اصل را با قیمت واقعی بدست مشتری می‌رساند و در این حراجی، کلیه گارانتی ها ارائه می شود و مانند اغلب مراکز خرید ایرانی نیست که ضمانتی ندارد و کالا را پس نمی‌گیرد؛ چراکه در مارکالین، نهایت مشتری مداری بر اساس استانداردهای بین المللی رعایت می‌شود و مارکالین ضمانت عودت بی قید و شرط دارد و این چیزی است که سالیان دراز برای ایرانیان یک رویا بوده است.

این اتفاق مهم در شرایطی رخ می دهد که رشد پر تعداد مراکز خرید در سال‌های اخیر باعث شده، اهالی مناطقی که در آنجا پاساژهای لوکس ساخته می شود،در زمینه های مختلفی مانند دشواری‌های ساخت و ساز، ترافیک انسانی و خودرویی و آلودگی صوتی رنج ببینند و هزینه های سرسام آور اخذ مجوز ،خرید زمین ، طراحی و ساخت و بهره برداری هم در نهایت  به مصرف کننده نهایی تحمیل شود .

این مراکز خرید که به نام مردم ساخته می شود در عمل به کام سازندگان این مراکز تمام می شود زیرا  قیمت اجاره و فروش مغازه به قیمت‌های نجومی باعث شده تا هزینه های سربار مغازه ها روی کالاها گذاشته شود و قیمت اجناس در این مراکز گرانتر شود.

این موضوع زمانی اهمیت می یابد که به این پرسش پاسخ دهیم که چرا سرمایه گذاران این‌گونه مراکز، هتل نمی‌سازند و چند سالی است که در تهران و شهرهای بزرگ به جای هتل های مجلل که نیاز کشور است، مراکز خرید لوکس ساخته می شود؟

این وقایع در شرایطی در ایران رخ می‌دهد که دنیا به سمت تجارت الکترونیک و اینترنت پیش می‌رود اما تهران پر شده است،از مراکز خرید بزرگی که زود به زود مستاجران خود را به دلیل عدم توانایی در پرداخت اجاره عوض می‌کنند و هستند مراکز خریدی که خیلی از مغازه‌های آن بسته هستند.