این در حالی است که به گفته منابع آگاه، نه ایران خودروییها و نه فیات، هیچکدام تمایلی به افشای جزئیات مذاکره با یکدیگر ندارند و این موضوع بیشتر بهدلیل حساسیتهای سیاسی است. فیات در حال حاضر سهامدار کرایسلر آمریکا به حساب میآید و این دو شرکت به نوعی یک گروه خودروسازی هستند و بنابراین در تصمیمات یکدیگر اعمال نظر میکنند. به گفته منابع آگاه، ازآنجاکه آمریکاییها ید طولایی در تحریم کردن ایران دارند و کرایسلر نیز به هر حال تابع سیاستهای کلی آمریکاییها است، ایران خودرو و فیات نمی خواهند با افشا کردن مذاکرات، بهانه دست آنها بدهند.
به عبارت بهتر، ایران خودرو و فیات قصد دارند مذاکرات خود با یکدیگر را در فضایی آرام و به دور از حاشیه پیگیری کرده و برای در امان ماندن از حاشیههای سیاسی، تا حد امکان از رسانهای کردن جزئیات مذاکره خودداری کنند. این در شرایطی است که گفته میشود ایران خودرو میخواهد بخشی از بازار زیر 50 میلیون تومان خود را با محصولات فیات پوشش دهد و بیشتر بازه قیمتی 30 تا 50 میلیون تومان را هدف گرفته است.
سال گذشته بود کههاشم یکه زارع مدیرعامل ایران خودرو رسما اعلام کرد فیات بهعنوان شریک جدید این شرکت انتخاب شده و مذاکرات با آن بهزودی آغاز خواهد شد. از آن روز به بعد، اخبار ضد و نقیض زیادی در مورد مذاکرات ایران خودرو و فیات مطرح شد که تقریبا هیچکدام ازسوی طرفین ماجرا تایید نشدهاند.