نقد انتخاباتی رئیس جمهور که پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم گفته بود: «این اینترنت در شان مردم ایران نیست» به مذاق بسیاری از کاربران اینترنت خوش‌آمد و نویدبخش روزهای خوش اینترنت شد. وعده‌ای که بارها و بارها بعد از آن از وزیر ارتباطات هم شنیده شد و مطالبه اینترنتی در شان مردم ایران را تقویت می‌کرد.

طبق اعلام وزارت ارتباطات از ابتدای دولت یازدهم تاکنون ظرفیت پهنای باند کشور 4 برابر شده است که خود این وزارتخانه نیز درباره بی‌تاثیر بودن این افزایش ظرفیت در سرویس مشترکان، توضیح داده که ظرفیت جدید صرف اضافه شدن کاربران جدید شده است.

اما مدتی است که داستان تکراری اختلال اینترنت در کشور، غم‌انگیزتر از قبل شده است. در هفته‌های اخیر اختلال و کندی‌های مقطی‌های اینترنت در سراسر سرویس‌دهنده‌ها شایع شده و هر روز گروهی از کاربران را درگیر می‌کند.

در حالی اختلال‌های اخیر اینترنت برای کاربران مشهود است که شرکت زیرساخت، شرکت‌های مخابرات استانی و شرکت‌های اینترنتی هیچ‌یک مسئولیت این اختلال را قبول نمی‌کنند و منشا این اختلال برای کاربر مشخص نیست و سازمان تنظیم مقررات نیز به عنوان متولی نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات کشور نقش حاکمیتی و نظارتی خود را در این اختلال‌های گسترده ایفا نمی‌کند.

با تداوم این شرایط که هیچ‌گاه منشا اختلال مشخص نیست چگونه می‌توان برای درد اختلال اینترنت کشور نسخه پیچید و انتظار درمان داشت؟