به گزارش افکارنیوزبه نقل از ایسنا، مهرماه امسال تولید تندر ۹۰ تکسوز ایران خودرو، پژو ۴۰۵ انژکتوری، سمند و پراید نسیم و صبا دوگانهسوز با افزایش قابل توجهی همراه بوده است.
در این مدت تولید تندر ۹۰ تکسوز ایران خودرو با رشد ۵۸ درصدی از دو هزار و ۴۳۹ دستگاه در مهرماه سال گذشته به سه هزار و ۸۵۴ دستگاه در مهرماه امسال افزایش یافته است.
تولید پژو ۴۰۵ انژکتوری نیز با رشد ۲۵۱.۱ درصدی از ۵۵۰ دستگاه در مهرماه سال گذشته به هزار و ۹۳۱ دستگاه در مهر ماه امسال افزایش یافته است.
مهر امسال در حالی تولید سمند با رشد ۱۳۵۴۰ درصدی به هزار و ۳۶۴ دستگاه رسیده که در مهر ماه سال گذشته مجموعا ۱۰دستگاه سمند تولید شده بود.
تولید پراید نسیم و صبا دوگانهسوز نیز در حالی با رشد ۴۷۷۱۴.۳ درصدی به سه هزار و ۳۴۷ دستگاه رسیده که این تعداد در مهر ماه سال گذشته هفت دستگاه بوده است.
شناسه خبر:
۱۶۴۳۹۴
خودروهایی که تولیدشان افزایش یافت
مهرماه امسال تولید برخی از سواریهای داخلی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
۰