به گزارشافکارنیوزبه نقل از فارس، ۱۵ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاههای کشور طی بیانیهای به وضعیت اقتصادی کشور انتقاد کردند.
متن کامل این بیانیه بدین شرح است:
جای بسی تاسف و دلنگرانیست که طی ماههای اخیر، معیشت مردم به دلیل وضعیت نابهسامان اقتصادی در تنگنا قرار گرفته است و هرچه زمان میگذرد فاصله طبقاتی در جامعه گسترش مییابد و هیچکدام از مسئولین در برابر این گونه بی تدبیریها پاسخگو نیستند.
به راستی ما را چه شده است که مردم نجیب کشورمان میبایست شاهد مجریانی باشند که با شعارهای اقتصادی و با استفاده از آرا مردم به جاه ومقام خود رسیدند اما از اعمال وعدههایشان سر باز زدند. کجا هستند مسئولانی که در ایام انتخاباتی شعارهایی از قبیل «آوردن نفت بر سر سفرهها» سر میدادند، اما امروزه آنقدر با عدم مدیریت خود دست و پنجه نرم میکنند که به کلی قدرت خرید مردم را رو به افول آوردهاند.
به راستی ما را چه شده است که با وجود ذخایر طبیعی در کشورمان از قبیل نفت و گاز آنقدر مردم کشورمان با تورم و گرانی سرسام آور روبرو گشتهاند، که این گونه به نظر میرسد وضعیت کشورمان با کشورهای ضعیفی که از نعمتهای الهی بی بهرهاند تفاوت چندانی ندارد.
به راستی ما را چه شده است که مسئولان در هنگام مواجه با پرسش خبرنگاران در مورد علل گرانیها و بالا رفتن قیمت ارز، با جوابهای واهی پاسخ سوالات را میدهند و شوربختانه آنکه رئیس دولت آشفتگی بازار ارز را اقدام دلالان میداند.
آیا بانک مرکزی که از صدر تا ذیل آن، قدرت رویارویی با دلالان را ندارد، میتواند اقتصاد کشور را اداره کند؟! آیا اینگونه پاسخها بازی با افکار و اذهان عمومی نیست؟
به راستی ما را چه شده است مسئولان سازمانهایی از قبیل بانک مرکزی، وزارت افتصاد و شورای پول و اعتبار که به علت وضعیت تلخ اقتصادی هر کدام به نحوی خطا کارند، هنگام سوالات خبرنگاران در مورد وضعیت بغرنج اقتصادی قصور خود را به گردن یکدیگر میاندازند و حاضر نیستند خطاهای خود را قبول کنند و عذرخواهی از مردم را پیشه بگیرند.
به راستی ما را چه شده است که در پی هر طرح جدید دولت برای کنترل ارز یکباره شاهد جهش عجیب نرخ ارز، سکه و طلا میباشیم؟ و آیا نمیشود قبل از اجرای این چنین موضوعاتی با طرح این مسائل در جلسههای تخصصی و بررسی همه جانبه آن بعد از نتیجه گیری کامل موضوعات را رسانهای کرد؟ و یا حداقل با اطمینان کامل از موثر بودن آن در کنترل بازار ارز سخن نگفت؟ و سوال اینجاست که آقایان فکر میکنند فضای نابسامان اقتصادی ما تا کی تحمل این گونه آزمون و خطاهای هزینه بردار را دارد؟
و به راستی ما را چه شده است، نمایندگان مجلسی که بعد از گذشت سه دهه از انقلاب اسلامی که قرار است با نظارتهای دقیق و موشکافانه خود از اقدامات قوه مجریه از حقوق مردم دفاع کنند، آنقدر بعد نظارتی اقتصادی را سبک شمردهاند که در بسیاری از موارد دولت قوانین را زیر پا میگذارد و بدون آنکه به مصوبات اهمیتی دهد به صورت دلبخواهانه تصمیم میگیرد.
انجمنهای اسلامی داشجویان ضمن هشدار به مسئولان نسبت به بی اعتمادی مردم به جهت وضعیت بی ثبات اقتصادی، پیشنهاد میکنند فارغ از هرگونه جهت گیریهای سیاسی کارشناسان اقتصادی، مجمع مشورتی اقتصاد دانان را تشکیل دهند تا هرچه سریع تر بیماریهای اقتصادی کشور علاج شود.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریعتی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام(ره) دانشگاه سیستان و بلوچستان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه قوچان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فسا
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
شناسه خبر:
۱۵۲۶۶۴
بیانیه ۱۵ انجمن اسلامی دانشجویان:
انتقاد از بیتوجهی دولت به مسائل اقتصادی
۱۵ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاههای کشور از بیتوجهی دولت به مسائل اقتصادی انتقاد کرد.
۰