به گزارش افکارنیوز به نقل از تابناک، امیرعباس سلطانی با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی، باید به تولید داخل توجه کنیم، تأکید کرد: مجلس در بهرهگیری حداکثری از توان داخلی برای خنثیسازی تحریمها تأکید دارد.

نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی با یادآوری این‌ که کمیسیون انرژی مجلس برای استفاده حداکثری از توان تولید داخلی از ابزارهای نظارتی‎اش هم استفاده کرده است، پرسش نادر قاضی‌پور از وزیر نفت درباره واردات لوله‌های ترک را نمونه‌ای محرز برای استفاده از تولید داخلی برشمرد، چراکه لوله‌های وارداتی در درون کشور به دست سه شرکت سازنده تولید می‌شود.

وی ادامه داد: هرچند وزیر نفت مدعی واردات نکردن لوله‌های گاز و نفت از زمان تصدی خود در وزارت نفت شد و واردات هر گونه لوله گاز و نفت را رد کرد، طرح همین پرسش، نشان از اهتمام جدی مجلس و نمایندگان برای بهره‌گیری از تولید درونی دارد.

سلطانی با بیان این ‌که نگاه به تولید ملی، باید در همه سطوح جامعه نهادینه شود، افزود: تقویت تولید داخلی، نیاز ما به واردات و دیگر کشور‌ها را کاهش می‌دهد و بر استقلال اقتصادی کشور می‌افزاید.

عضو کمیسیون انرژی مجلس، تحقق منویات مقام معظم رهبری را درباره اقتصاد مقاومتی را ضروری خواند و بر تحقق دقیق آن تأکید کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس، افزایش بهای جهانی نفت و رسیدن نرخ آن به ۱۱۶ دلار را ناشی از ناآرامی‌های خاورمیانه و تحریم‌های نفت ایران برشمرد و گفت: افزایش قیمت‌های جهانی ادامه خواهد داشت.

سلطانی، افزایش بهای جهانی نفت را ناشی از دو علت ناآرام بودن خاورمیانه به ‌دلیل بیداری اسلامی و تحریم‌های دوجانبه ایران و کشورهای خریدار نفت آن دانست.

نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که ۷۰ درصد تولیدکنندگان انرژی جهان در منطقه‌ای حاضر هستند که ناآرام است، تصریح کرد: هم‌اکنون کشورهای عراق، یمن و کشورهای شمال آفریقا که تولیدکنندگان اصلی هستند، با مشکلات داخلی خود بازار جهانی را ملتهب کرده‌اند.

وی با بیان این‌که تأثیر تحریم‌های ایران، آثار خود بر قیمت‌های جهانی را نشان داده، افزایش بهای نفت ایران به ۱۱۰ دلار و رسیدن بهای جهانی نفت به ۱۱۶ دلار را حاکی از تحریم‌ها علیه ایران دانسته است.

این نماینده مردم در مجلس نهم یادآور شد: قطعاً تحریم‌‌ها علیه ایران پایدار نخواهد بود و مقاومت ملت ایران این تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به تلاشهای وزارت نفت برای یافتن بازارهای جدید فروش نفت، ادامه داد: در اوضاع کنونی، نفت ایران به کشورهای جدیدی فروخته میشود و بازاریابی، یکی از اصلیترین برنامههای این وزارتخانه است.