فرار نقدینگی از بازار همراه با سقوط شاخص‌ها

 شاخص کل طی روز جاری تاکنون با کاهش 44 هزار واحدی و شاخص هموزن نیز با کاهش 9 هزار واحدی به‌ترتیب به محدوده 2،682،614 و 837،380 واحد رسید‌ه‌اند. طی روز جاری 7 درصد نمادهای بازار در مثبت و 93 درصد نیز در منفی معامله می‌شوند. تاکنون شاهد خروج 924 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی از سهام و حق تقدم، خروج 228 میلیارد تومان نقدینگی از صندوق‌های سهامی و خروج 503 میلیارد تومان نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت می‌باشیم. در روز جاری همچون روز گذشته شدت عرضه‌ها بالا می‌باشد و بازار شرایط مناسبی ندارد. نگاه بسیاری از سرمایه‌گذاران به روند معاملاتی خودرو می‌باشد که هم‌اکنون صف فروش این نماد جمع‌آوری شده است ولی معاملات آن در نزدیکی منفی کامل انجام می‌پذیرد.​

در روز جاری نرخ ارز توافقی 67 هزار و 333 تومان قیمت خورد. وزیر کار از پیگیری ادغام پتروشیمی‌های زیرمجموعه شستا در هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس جهت ایجاد یکپارچگی زنجیره ارزش خبر داد. نایب رئیس هیات مدیره تولیدکنندگان صنعت شوینده با اشاره به مشکل تخصیص ارز از احتمال توقف فعالیت شرکت‌ها از نیمه اسفند خبر داد. وزارت نیرو طبق مصوبه کمیته حمایت از کسب و کار، ملکف به لغو صدور قبض‌های برق سنگین شرکت‌های تولیدی شد. ۵۱ نماینده مجلس در مورد تکرار گرانی قیمت خودرو و نقش خنثی وزارت صنعت به وزیر صنعت تذکر دادند. نایب رئیس کمیسیون اقتصادی گفت، نرم افزارهای فروش طلا باید بر اساس قانون اوراق بهادار سامان‌دهی شوند.

در ادامه بازار پیش‌بینی می‌شود که روند تقاضا در بازار کمی از ابتدای بازار بهتر شود و هرچه به پایان ساعت معاملات نزدیک می‌شویم، قیمت نمادها از منفی‌های کامل فاصله بگیرند. همچنین می‌توان معاملات بهتری را در نمادهای بزرگ بانکی، پالایشی و فلزی انتظار داشت. معاملات گروه خودرو به‌خصوص ایران خودرو و سایپا نیز همچنان انتظار می‌رود زیر ذره‌بین سرمایه‌گذاران باشد و شاهد بهبود تقاضای کلی این گروه نیز باشیم.