قیمت دلار در نخستین روز از هفته جاری با دو سیگنال متفاوت در روند افزایشی و کاهشی قرار گرفت. معاملهگران این بازار سیل اخبار ورودی به بازارهای مالی را نشانه خوبی نمیدانند. آنها معتقدند دست سیاستگذار خالی است و با شایعهسازی ناچار به مهار قیمت دلار شده است.
قیمت دلار در نخستین روز هفته جاری با سیگنال مهمی در روند نزولی قرار گرفت. این اسکناس که صبح روز گذشته با کریدور ۵۰ هزار تومانی تنها ۱۰۰ تومان فاصله داشت، متاثر از تکذیب توافق موقت ایران و آمریکا رشد کرد. دلار در آخرین معامله دیروز با قیمت ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان به کار خود پایان داد.
با این سیگنال قیمت دلار به کریدور ۵۰ هزار تومانی نزدیک شد اما در میانه معاملات روز جاری، سیگنال سفر فیصل بنفرحان وزیر خارجه عربستان سعودی در پاسخ به دعوت حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران باعث شد روند افزایشی بازار ارز کمی تعدیل شود. بر همین اساس این اسکناس در کانال ۴۰ هزار تومانی ماند.
روز گذشته معاملهگران بازار ارز همچنان نسبت به روند قیمت دلار سردرگم بودند. آنها طوفانهای خبری پیوسته به بازارهای مالی را نشانه خوبی نمیدانند. فعالان این بازار معتقدند سیاستگذار، دلاری برای عرضه در بازار ندارد از همین رو مجبور است با سیگنالهای مختلفی که مدام هم تکذیب میشود قیمت دلار را سرکوب کند.
قیمت نرخهای مختلف
روز گذشته ۲۷ خردادماه قیمت دلار در مرکز مبادله طلا و ارز کاهش بسیار محدودی داشت. اسکناس دلار در سایت بازار متشکل ارزی با قیمت ۴۱ هزار و ۳۴۹ تومان معامله شد. دلار حواله نیز با رقم ۳۷ هزار و ۵۹۰ تومان عرضه شد. همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفتههای گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.
قیمت ارزهای موثر
دیروز اسکناس یورو در بازار آزاد افزایش ۸۰۰ تومانی داشت. این ارز در بازار آزاد با قیمت ۵۴ هزار تومان معامله شد. اما در سایت بازار متشکل اسکناس یورو افزایش ۳۰۰ تومانی داشت و به قیمت ۴۴ هزار و ۱۷۱ تومان رسید. یوروی حواله نیز با قیمت ۴۱ هزار و ۶۴ تومان عرضه شد.
دیروز قیمت درهم در بازار آزاد با رقم ۱۳ هزار و ۶۵۰ تومان معامله شد و حدود ۲۰۰ تومان افزایش قیمت داشت. در سایت بازار متشکل ارزی حواله درهم با قیمت ۱۰ هزار و ۲۳۵ تومان مبادله شد. اسکناس درهم نیز با رقم ۱۱ هزار و ۲۵۹ تومان عرضه شد.