عبدالقیوم قلیپوری عصر امروز در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی در اردبیل اظهار داشت: اشتغالزایی و کارآفرینی دو مقوله قوی و مجزا از یکدیگرند که در کنار پرداختن به آن باید به صورت جامع به آن عمل کرد و نیاز است تا واحدهای فنآور در راستای تحقق و عمل به سیاستهای اقتصاد مقاومتی به این دو امر دقت کافی داشته باشند.
وی افزود: هماکنون در استان اردبیل 17 واحد دانش بنیان فعالیت دارند که خوشبختانه در راستای پوشش فعالیتهای این واحدها و نیز در حوزه مالی هیچگونه مشکلی وجود ندارد که دستگاههای ذی ربط در سطح استان نیز تا به اکنون تعاملات قابل قبولی با پارکهای علم و فناوری در اردبیل داشتهاند.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل تصریح کرد: گفتمان دانشبنیان یکی از مولفههایی است که مقام معظم رهبری نیز تاکید بسیاری به این موضوع داشته است و نیاز بوده تا در کنار تقویت واحدهای فنآوری و دانش بنیان به بحث گستره فعالیت شرکتهای دانشبنیان نیز توجه داشته باشیم که در سال گذشته حدود 250 میلیون تومان اعتبارات در اختیار این واحدها قرار گرفته بود.
قلیپوری بیان کرد: در نیمه نخست سالجاری نیز 400 میلیون تومان اعتبار در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار گرفت که تمامی این تعاملات با وزارت علوم و فناوری صورت گرفته و نیاز است تا دستگاههای دیگر استان نیز به منظور پیشبرد اهداف دانشبنیان به صورت هرچه بهتر به این امر مهم ورود یابند.
وی با اشاره به برگزاری همایشهایی با محوریت آشنایی با قانون حمایت در حوزه دانشبنیان در اردبیل، اظهار کرد: برگزاری کارگاهها و نیز گردهماییهایی با محوریت دانشبنیان و فناوری و نیز پرداختن به اهداف این حوزه در استان اردبیل برگزار شد که یکی از کارگاههایی که دستاورد و خروجی مطلوبی داشت کارگاه "چگونه دانشبنیانی شویم و چگونه دانش بنیانی بمانیم" بود.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: توسعه مراکز رشد و فنآوری و راهاندازی مرکز تخصصی فناوری-کشاورزی در پارسآباد از جمله اقدامات مهمی است که قرار است در آینده نزدیک با حمایت بخشهای دولتی و نیز دستگاههای اجرایی به ویژه اتاق بازرگانی در استان اردبیل مورد بهرهبرداری و اجرا قرار گیرد.