ظرفیت گردشگری مذهبی ایران ۵۵ درصد است‌

غلامحسین حسینی عصر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: توسعه گردشگری کشور باید از این پس بیشتر بر روی گردشگری مذهبی متمرکز شود تا بتوانیم کشور اسلامی را در تمام زمینه‌ها به ویژه در بخش مذهبی توسعه دهیم.

وی افزود: شهرهای قم و مشهد همه ساله میزبان خیل عظیمی از زائران هستند و در بخش گردشگری مذهبی جزو 10 شهر برتر محسوب می‌شوند که باید از این پس با توسعه و رشد امامزاده‌ها در سایر شهرها٬ گردشگری مذهبی را به صورت همه‌جانبه ترویج داده و با شناساندن امامزادگان به مردم زمینه‌های رشد گردشگری مذهبی را در کشور افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کشور گفت: با آمار به دست آمده ظرفیت گردشگری مذهبی در کشور 55 درصد است که نسبت به میانگین جهانی بسیار خوب است ولی در حال حاضر کشور ایران نتوانسته از ظرفیتهای خود در بخش گردشگری مذهبی به نحو احسن استفاده کند.

حسینی تصریح کرد: رشد و توسعه گردشگری مذهبی منوط به رشد آداب و رسوم مذهبی در کشور است که باید بین همه ترویج داده شود و با همکاری مسئولان مکانهایی که دارای بقعه و امامزاده هستند به عنوان هدف گردشگری مذهبی شناسانده شده و تعریف می‌شوند که استان اردبیل می‌تواند در این زمینه رشد بسیار حائز اهمیتی داشته باشد.

وی بیان کرد: استان اردبیل به شهر دارالارشاد و شهر حسینی معروف است و مراسم تاسوعا و عاشورای این استان در دنیا زبانزد خاص و عام است که باید توسط مسئولان مربوطه برای رشد و توسعه گردشگری مذهبی اقدامات اساسی انجام شود و از ظرفیتها و قابلیتهای این استان باید تا حد امکان برای رشد و توسعه در این زمینه استفاده شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کشور افزود: کشور ایران می‌تواند با وجود مرقدهای مطهر از جمله مرقد امام رضا(ع) و مرقد حضرت معصومه(س) حضور 50 میلیون شیعه را در این کشور مهیا سازد که این موضوع می‌تواند گردشگری مذهبی و اقتصادی در کشور را به صورت قابل توجهی توسعه دهد.