علی محمد سعادتی در مورد تاکید شورای شهر در مورد ایجاد خانه موزه دکتر سعید نفیسی در این منطقه با بیان اینکه ثروتهای این خانه، کتابها بهویژه نسخههای دستخط خود این ادیب مورخاند، گفت: در میان قفسههای کتابخانه این خانه، کتابهای بسیاری موجود است که به دستخط زیبای خود استاد بدون یک خطخوردگی نگارش شده و هنوز به چاپ نرسیده است که قطعا چاپ، انتشار و معرفی این کتابهای نفیس هم ظرفیت علمی و هم ظرفیت گردشگری علمی-فرهنگی و حتی ظرفیت اقتصادی و درآمدزایی دارد.
وی ضمن تاکید بر انجام اقدامی درخور برای حفظ این میراث معاصر افزود: بنا به درخواست فرزند این معمار معاصر و جایگاه دکتر نفیسی برای کشور در حوزه علمی و هم در حوزه فرهنگی، پیشنهاد مشخص ما این است که با هماهنگی خود خانواده، یک هیأت امنا برای تأسیس و اداره موزه آثار دکتر نفیسی تشکیل شود که شامل عضو خانواده، نماینده ای از مجموعه شهرداری تهران و یک نهاد فرهنگی مثل دانشگاه، میراث فرهنگی و... در هیات امنا حضور داشته باشند.
شهردار منطقه 12 با اعلام آمادگی برای تبدیل این خانه به "خانهموزه" با محوریت انجام کارهای پژوهشی- فرهنگی ،ادامه داد: این خانه به همت فرزند دکتر نفیسی در سال 92 ثبت ملی شده است پس از مرمت و تبدیلشدن این خانه به خانهموزه، این خانه میتواند زیر نظر هیأت امنا اداره شود.
وی افزود: در این خانه حدود 35 هزار جلد کتاب موجود است که از این رو به کتابخانه سعید نفیسی معروف شده بود که از معتبرترین کتابخانههای زمان خود به شمار میرفت و نفیسی را بنیانگذار مکتب نثر دانشگاهی و معمار نثر جدید معاصر ایران میخوانند که بزرگترین خدمت وی به زبان و ادب و فرهنگ فارسی، تصحیح و تنقیح متون قدیمی است.