به گزارش افکارنیوز به نقل از ايسنا، دكتر نسرين سلطانخواه كه در نخستين سمينار علوم و فنون دبيرستان علامه حلي ۵ سخن مي گفت با بيان اينكه بايدجوانان كشور را با گذشته موفق تاريخي كشور آشنا كنيم، تصريح كرد: براي اين كه بتوانيم آينده خوبي بسازيم بايد گذشته خود را به خوبي بشناسيم. از سوي ديگر دانشآموزان با اين تصور كه كانون تمامي عالم در محل تحصيل آنهاست درس بخوانند و متوجه اين موضوع باشند كه بزرگترين كارهاي دنيا در اين محل يعني مدرسه آنها انجام خواهد شد.
وی در ادامه ماموریت بنیاد ملی نخبگان را شناسایی استعدادها، کمک به رشد و شکوفایی و در نهایت زمینه سازی برای جذب و به کارگیری استعدادها عنوان کرد.
سلطانخواه با بیان اینکه شناسایی استعدادهای برتر در گروههای سنی مختلف انجام میشود، ادامه داد: شناسایی استعدادها از دوره دانشآموزی آغاز میشود. سپس در دوره دانشجویی ادامه یافته و در نهایت به شناسایی شخصیتهای برجسته علمی ختم میشود. در دوره دانشآموزی که به دوره آغازگری معروف است توجه به مراکز نخبهپرور در آموزش و پرورش یکی از ماموریتهای بنیاد ملی نخبگان است که در سال گذشته شش میلیارد تومان از مراکز نخبهپرور در سطح دانش آموزی حمایتهای هدفمند و برنامهای صورت گرفت.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور خاطرنشان کرد: در سطح وسیعتر طرح شناسایی و هدایت تحصیلی استعدادهای برتر(شهاب) در کشور به طور گسترده با همکاری وزارت آموزش و پرورش در حال اجراست که در سال جاری در ۱۲ استان کشور اجرایی خواهد شد.
وي افزود: در اين طرح دانش آموزان نخبه بدون جدا شدن از ساير دانشآموزان توسط معلمان پشتيباني و هدايت ميشوند.
شناسه خبر:
۹۹۶۹۸
اجرای طرح شهاب در ۱۲ استان
رییس بنیاد ملی نخبگان با اعلام حمایت شش میلیارد تومانی بنیاد از مراکز نخبهپرور در سطح دانشآموزی از اجرای طرح شهاب در ۱۲ استان کشور در سال جاری خبر داد.
۰