به گزارش افکارنیوز به نقل از قانون، روزنامه ایتالیایی "لااستامپا" حدود یک هفته پیش در گزارشی از بازار سیاه خرید و فروش کودکان بلغاری در ایتالیا نوشت.
به نوشته این روزنامه، در شهر ایتالیایی " کاسرتا " زوج‌های نابارور نوزادان بلغاریی که در هشت ماهگی بارداری به این شهر آورده شده و در آنجا متولد شده‌اند را در بازار سیاه خریداری می‌کنند. به گفته مقام‌های ایتالیایی، گروهی سازمان‌یافته زنان جوان بلغاری را برای به دنیا آوردن نوزادان و فروختن آنان به زوج‌های ایتالیایی استخدام می‌کنند. هر نوزاد تازه متولد شده حدود ۲۰۰ هزار یورو خرید و فروش می‌شود.
بازار سیاه خرید و فروش نوزادان اما همیشه هم با مخالفت مقام‌های دولتی روبه‌رو نمی‌شود. روزنامه " نیویورک‌تایمز " سال گذشته از حال و روز خانواده‌های چینی نوشت که مقام‌های دولتی کودکان و نوزادان سوم و چهارم آنان را به‌دلیل تخلف از قانون تک فرزندی " ضبط " کرده‌ و اکنون سال‌هاست که هیچ خبری از کودکان خود ندارند.

در این گزارش آمده، مقام‌های دولتی چین در سال‌ها ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۶ در منطقه محروم " لانگ‌هوی " ۱۶ کودک را ضبط کردند، کودکانی که سرانجام از بازار سیاه سردرآوردند و به قاچاقچیان کودک فروخته شدند. خانواده‌های این کودکان گفته‌اند که مقام‌های دولتی در سال پنج یا شش بار به ازای هر کودک اضافی از خانواده‌ها ۱۰۰۰ دلار یا بیشتر(پنج برابر درآمد متوسط یک خانواده) جریمه دریافت می‌کردند و در صورتی که خانواده‌ای توان پرداخت این مبلغ را نداشت کودک را به‌طور غیرقانونی ربوده و به خارجی‌ها می‌فروختند.
" شارلوت کونچیسکی "، روزنامه‌نگار " استارت هیر " سال ۲۰۰۷ در گزارشی با اشاره به پدیده قاچاق کودک در هند نوشت: " پولی که خانواده‌ها یا ربایندگان در قبال خرید یک کودک دریافت می‌کنند کمتر از هزینه‌ خرید بسیاری از حیوانات است! "

" بهوان ریبهو "، رئیس جنبش حمایت از کودکان در هند می‌گوید: " کودکان اینجا مانند بوفالو خرید و فروش می‌شوند. و در حالی که قیمت خرید یک بوفالو ۱۵ هزار روپیه(۳۵۰ دلار) است کودکان اینجا بین ۵۰۰ تا دو هزار روپیه(۱۲ تا ۴۵ دلار) خرید و فروش می‌شوند.
این فعال اجتماعی می‌گوید که این کودکان اغلب برای کار اجباری، فحشا و پورنوگرافی، کودک‌سرباز یا حتی استفاده از اندام‌هایشان خریداری می‌شوند.
به گفته وی، درخواست خرید این کودکان برای کار اجباری و استثمار جنسی به دلیل پایین بودن قیمت آنان بسیار بالاست. به عنوان مثال، برخی دختران که به زحمت ۱۳ سال دارند به عنوان " عروس پُستی "(mail - order brides) فروخته می‌شوند.
سرانجام
اگرچه برخی از این کودکان که به خانواده‌های نابارور فروخته می‌شوند در شرایط مناسبی بزرگ شده و روی سعادت را می‌بینند اما اغلب این کودکان چنین شانسی را ندارند.
بر اساس گزارش صندوق کودکان ملل متحد، بیشتر خانوادهها و کودکان از خطراتی که آنها را تهدید میکند، آگاه نیستند. خانوادههایی که کودکانشان را در قبال مبلغ ناچیزی میفروشند، باور دارند که کودکانشان را برای زندگی بهتر به کشوری دیگر میفرستند. ولی متاسفانه آنچه در اغلب مواقع در انتظار این کودکان است گروههای سازمانیافته قاچاق انسان است که در سطح بینالمللی فعالیت دارند و مبارزه با آنها اگر نه ناممکن که بسیار دشوار است.