یدالله سهرابی، با اشاره به اینکه در ابتدای شیوع ویروس کرونا، عموم مردم با مسئولیت پذیری اجتماعی به قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا کمک شایانی کردند، افزود: بعد از محدودیتهای قرنطینهای موضوع علمی فاصله گذاری اجتماعی و سپس فاصله گذاری هوشمند مطرح شد؛ که این امر کمک مؤثری به همکاران حوزه بهداشت در زمینه غربالگری و پیشگیری و همچنین کاهش بار مراجعات به بیمارستانها برای دریافت خدمات درمانی مرتبط با ویروس کرونا کرد.
اخبار اجتماعی- وی با تاکید بر لزوم اجرای صحیح طرح فاصله گذاری هوشمند از سوی مردم افزود: رعایت این مهم سبب میشود تا همکارانمان در بخشهای درمانی که با کمبود امکانات سخت افزاری و نرم افزاری به دلیل تحریمها مواجه هستند؛ خدمات با کیفیت تری را به بیماران در اثر کاهش بار مراجعات به دلیل رعایت طرح فاصله گذاری هوشمند ارائه دهند و نهایتاً شاهد کمترین آسیبها در کادر درمان و مردم باشیم.
وی ضمن ابراز تأسف از اینکه بسیاری از هموطنان و کادر درمانی را در این شرایط بحرانی از دست دادیم، ادامه داد: به تمامی بازماندگان قربانیان کرونا و شهدای خدمت که در صف اول مبارزه با بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند تسلیت عرض نموده و تاکید میکنم مردم بیشتر از قبل به هشدارها و پروتکلهای بهداشتی توجه داشته باشند زیرا هر نوع سهل انگاری صدمات جبران ناپذیری را برای کادر درمان و آحاد مردم به دنبال خواهد داشت.
عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی، با تاکید بر رعایت فاصله گذاری هوشمند به منظور پیشگیری و مبارزه با زنجیره انتقال اظهار کرد: باید بیش از هر زمان دیگری این موضوع را جدی گرفت و یکی از مراحل قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا بحث ماندن در خانه است. همچنین افراد دارای بیماری زمینهای مانند دیابت و فشار خون و…، باید نسبت به رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی و ایمنی توجه داشته باشند.
سهرابی خاطرنشان کرد: تا کنون هیچ واکسن و داروی اختصاصی برای پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹ ساخته نشده و بهترین شیوه قطع زنجیره و مبارزه با این ویروس همان شستشوی دست و خود مراقبتی و رعایت فاصله گذاری است.