سردار کیوان ظهیری، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت به مبحث خانه تکانی، نظافت منازل و شستشوی فرشها اشاره و اظهار داشت: افراد در ایام پایانی سال تمایل دارند که منازل خود را نظافت کرده و فرشهای خود را برای شستشو به قالیشوییها بسپارند؛ اما باید به این نکته توجه کرد که بسیاری از شیادان و تبهکاران در کمین بوده و مترصدند از این فرصت سوء استفاده کرده و سرقت انجام دهند.
اخبار اجتماعی - رئیس پلیس پیشگیری پایتخت به ذکر نمونههایی از سرقت در پوشش کارهای خدماتی و نظافتی پرداخت و تصریح کرد: چندی پیش خانمی به عنوان نظافتچی تحت عنوان یک شرکت خدماتی صوری در یکی از سایتها آگهی درج کرده بود و به واسطه همین آگهی و حضور در منازل شهروندان به عنوان نظافتچی از 9 نفر سرقت کرده بود.
وی ادامه داد:در نمونهای دیگر پیرمردی یک نفر را به عنوان نظافتچی به منزل آورده بود که فرد مورد نظر از غفلت پیرمرد سوءاستفاده کرده و تلفن همراه و مقادیری پول را از وی به سرقت برد.
سردار ظهیری با اشاره به نمونههای فوق از شهروندان درخواست کرد که برای نظافت منزل از کارگران رهگذر استفاده نکنند؛ حتما نظافتچی را از شرکتهای معتبر درخواست کرده و حضورا دفتر شرکت را ببینند تا شرکت صوری نباشد؛ اما نکته مهمتر این است که اموال گرانقیمت، جواهرات و طلاهای خود را در معرض دید افراد قرار ندهند.
وی گفت: شهروندان دقت داشته باشند که خانه را با نظافتچی خالی نگذارند و حتما یک نفر همراه نظافتچی در منزل حضور داشته باشد.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت به دام تبهکاران برای سرقت فرشهای نفیس و دستباف اشاره و بیان داشت: برخی افراد شستشوی فرش خود را به مراکزی میسپارند که فقط از آنها یک شماره تلفن دارند که در برگه تبلیغ درج شده یا در کمین سارقانی میافتند که تبلیغ شستشوی فرش با هزینهای کمتر از سایر قالیشوییها را دارند؛ نکته مهم این است که نباید برای شستشوی فرش آنها را به صرف یک آگهی به افراد تحویل داد؛ بلکه باید حتما از اصالت قالیشویی و داشتن مجوز رسمی آن مطوئن شد تا خدای نکرده فرشها به سرقت نرود.