لادن گیاهی متخصص تغذیه درباره تغذیه مناسب کودکان دبستانی توضیح داد: باید توجه کنیم که کودکان در سن دبستان رشد قابل توجهی دارند و تغذیه آنها در این سن از این جهت اهمیت دارد که مصرف مواد غذایی نامناسب میتواند بر روی خُلق و خوی، عملکرد مغز و سیستم بدن آنها تأثیراتی داشته باشد.
اخبار اجتماعی-وی افزود: برای اینکه کودک از یک تغذیه مناسب برخوردار باشد لازم است تعادل مواد غذایی با توجه به ذائقه کودک و وضعیت اقتصادی خانواده فراهم شود.
گیاهی تصریح کرد: معمولاً مغز کودکانی که صبح زود راهی مدرسه میشوند به گلوکز نیاز دارد لذا ما توصیه میکنیم در وعده صبحانه از میوههای شیرین مانند انگور استفاده شود.
متخصص تغذیه با بیان اینکه برخی از کودکان دبستانی تمایلی برای خوردن صبحانه از خود نشان نمیدهند، گفت: توصیه میشود معلمان دبستانی در کنار کودکان صبحانه مختصری را میل کنند تا انگیزه صبحانه خوردن در کودک ایجاد شود.
وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی سبز و قرمز مانند خیار، هویج، انگور و گوجهفرنگی میتواند باعث شادابی و نشاط کودکان شود، گفت: به والدین توصیه میکنیم مصرف این گونه مواد غذایی را در سبد غذایی کودک قرار دهند و تا حد امکان کودک از مصرف ساندویچ و سیبزمینی سرخکرده یا غذاهایی که هضم آنها برای وعده صبحانه سخت است پرهیز کند.