محققان کانادایی به بیماران قلبی توصیه کردهاند برای افزایش طول عمر، پس از بیست دقیقهنشستن یا لمیدن، به مدت کوتاهی تحرک و فعالیت فیزیکی داشته باشند.
اخبار اجتماعی- این مطالعه نشان میدهد بیماران قلبی بیشترین زمان بیداری خود را در حال نشسته و لمیده میگذرانند.
مطالعات نشان میدهد بی تحرکی و ثابت بودن بدن برای مدت طولانی منجر به کاهش طول عمر بیماران قلبی میشود؛ ولی اگر بیماران پس از ۲۰ دقیقه نشستن یا لمیدن فعالیت فیزیکی داشته باشند، میتوانند به سلامت و طول عمر خود کمک کنند.
این مطالعه نشان میدهد فعالیتهای کوتاه فیزیکی مانند پیاده روی یا نرمشهای سبک پس از هر بیست دقیقه نشستن، منجر به سوزاندن ۷۷۰ کیلوکالری در روز میشود. کاهش کالری علاوه بر کاهش وزن و شاخص توده بدنی، بسیاری از فعالیتهای بدن از جمله افزایش حساسیت به انسولین را افزایش میدهد.
این مطالعه به طور کلی حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت ورزشی را برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی برای تمام افراد در هفته توصیه میکند. محققان معتقدند شیوه زندگی نقش مهمی در کاهش مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی دارد.
به گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، بیماریهای قلبی عروقی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان محسوب میشوند.
فشار خون، قند خون و کلسترول بالا، استعمال دخانیات، چاقی و مصرف ناکافی میوه و سبزیجات، از مهمترین عوامل خطر این عارضه هستند. بر اساس گزارش WHO، حدود ۸۰ درصد مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی با اتخاذ شیوه سالم زندگی و فعالیت بدنی قابل اجتنابند. نتایج این مطالعه در کنگره قلب کانادا ارایه شده است.