حواشی از آنجایی آغاز شد که مجید انتظامی با اشاره خانه موزه عزت الله انتظامی گفت: «اینجا به عنوان خانه یک هنرمند هیچ نشانهای از عزتالله انتظامی و محل زندگیاش ندارد و میتوانم بگویم که حتی ربطی به خانه پدری من هم ندارد و همین کارهایی را که برای این خانه انجام شد، میتوانستند برای خانه بغلی هم انجام دهند و هیچ فرقی نمیکرد. البته خود پدرم هم از شرایط آنجا ناراضی بود، اما نمیتوان کاری هم انجام داد؛ زیرا از شکل اولیه خانه پدری من خارج شده است. باید این خانه به شکلی طراحی میشد که وقتی مخاطبی به آنجا میرود حس بازدید از خانه واقعی عزتالله انتظامی را داشته باشد.»
اخبار اجتماعی- نکته ای که با واکنش سخنگوی شورای شهر تهران مواجه شد؛ علی اعطا در واکنش به اظهارات فرزند عزت الله انتظامی گفت: در بحث خانه موزها ها چیزی که مهم است و اصالت دارد این است که به فضای موجود یک خانه موزه پایبند بمانیم چه در خصوص فضای کلی چه در مورد اشیا و حس و حال و هوای داخل خانه.
سخنگوی شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به نقل قولی که خبرنگار از مجید انتظامی بیان کرد، افزود: در موارد مورد اشاره شما، این پایبندی یا وجود نداشته یا به میزان بسیار کمی بوده است، ما در شورا خواستار این هستیم که پایبندی کامل به یک خانه موزه وجود داشته باشد. اشیا باید درست نگهداری شود به گونهای که خاطرات حفظ شود.
اعطا اظهار کرد: در خصوص خانه موزه استاد انتظامی هم متاسفانه خیلی قابل اصلاح نیست و نمیشود فضا را خیلی تغییر داد، مواردی مشابه دیگری نیز متاسفانه وجود داشته است که معمولا اصلاح پذیر نیست خطای اولیه و نهایتا کاری که میشود کرد این است که خانه به صورت بازسازی شود که باز هم خیلی مسئلهای رو بر طرف نمیکند.
براساس گزارش میزان، خانه موزه انتظامی با مساحتی معادل ۴۵۱ مترمربع در بلوار اندرزگو واقع شدهاست و در زیربنایی معادل ۵۳۸ مترمربع در نیمه دوم اردیبهشت سال ۱۳۹۲ با حضور چهرههای مطرح هنری کشور و نیز مدیران ارشد شهرداری تهران به بهرهبرداری رسید.